Rema 1000-åbning på Hjortsvangen kan få positiv betydning for Give Tøjcenter

Indehaver af Give Tøjcenter Flemming Gejl ser med stor forventning frem til, at Rema 1000 åbner på Hjortsvangen i Give. Det handler i høj grad om synergieffekt og forøget kundeflow, når den nye butik åbner torsdag den 21. marts i de tidligere Aldi-lokaler lige over for fra Give Tøjcenter.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BUTIKSLIV: Give Tøjcenter er mere end klar til at byde sin nye butiksnabo velkommen, når Rema 1000 åbner på Hjortsvangen den 21. marts klokken 8.00. Indehaver af tøjcentret, Flemming Gejl, har siden han hørte, at den nu tidligere Aldi-butik skulle overgå til Rema 1000 set frem til det nye frugtbare naboskab.  

- I forbindelse med åbningen af Rema 1000 er vi klar med nye bannere og beachflag og afholder 4 velkomstdage, hvor vi fra torsdag den 21.marts til og med søndag den 24. marts kører med 20 procents rabat her i butikken. Vi er rigtig glade for vores nye genbo, og at Rema nu åbner hernede, er bare megagodt. Det kan være med til at give et kæmpeløft til området her og skabe mere trafik i alle butikkerne her. Det er virkelig godt for området, siger Flemming.  

4 dage med rabat og kaffe på kanden 

De fire dage med 20 procents rabat på alt i butikken starter torsdag klokken 9.00 og kører med følgende åbningstider: Torsdag og fredag fra 10.00 til 17.30, lørdag og søndag fra 10.00 til 14.00. Der bliver altså i anledning af Rema-åbningen lige lagt en ekstra åbningsdag ind. 

- Der vil selvfølgelig være kaffe på kanden de fire dage her, hvor vi forventer, at der vil blive rigtig meget run på Rema 1000, både fordi det er en ny butik, der åbner, og fordi vi kan se og høre, at der generelt er en stor interesse for og positive forventninger til, at Rema 1000 skal åbne her i Give. Og det er jo også derfor, at vi forventer og håber, at det kan være med til at skabe mere kundetrafik her i vores egen butik, konstaterer Flemming.  

 

 Flemming Gejl ser virkelig frem til, at Rema 1000 i Give åbner, for det forventer han vil skabe forøget kundetrafik i hans butik. Foto: Jim Hoff

Apropos vækst, så kan Flemming oplyse, at Give Tøjcenter har udvidet på personalesiden, idet Flemming har ansat Charlotte og Karina på deltid. Dertil er der ansat 4 skolepiger, der giver en hånd med i ny og næ.

- Charlotte skal mest koncentrere sig om vores webshop, mens Karina skal sørge for fotos til webshoppen og hjælpe til i butikken. Derudover har jeg jo også Majbritt og Dorthe ansat på fuld tid, samt mig selv på godt og vel 100 procent, lyder det fra Flemming med et skævt smil.  

Webshoppen i rigtig god vækst 

For nogle år siden startede han en webshop op, og her har han oplevet en stabil vækst, hvilket betyder, at webshoppen har vækstet så meget, at den nu leverer samme omsætning som butikken. Her har vi kunder fra hele landet, som sætter stor pris på god jysk service.  

- At jeg dengang satsede på en webshop har været med til at udvikle min butik, og det er jo også en fordel for de lokale “fysiske” kunder, at de kan bruge webshoppen som et udstillingsvindue, inden de kommer her ind i butikken og køber tøj og sko. 

- I og med webshoppen, hvor der er stort udbud af basisvarer, er vækstet så fint, har det også genereret et større vareflow her i butikken, og det kommer jo ogs å de lokale kunder til gode, pointerer Flemming.  

Butikken shinet op både ude og inde 

Han har af samme grund udvidet varesortimentet på flere fronter. De store udvidelser er på damemærkerne Fransa og Marc Lauge Jeans, og på herresiden, Roberto Jeans samt Outdoor-beklædning til begge køn. Samtidig har man udvidet med flere varegrupper, der betyder, at butikken nu har et endnu bredere aldersspænd, så butikken dækker meget bredt.  

I forbindelse med åbningen af Rema 1000 er butikken blevet shinet op både ude og inde, så man for alvor er klar til at modtage flere folk i nabolaget 

- Vi er bare klar med bannere og beachflag. Det bliver en glædens dag, når Rema åbner, og det har vi set frem til, lige siden det blev offentliggjort, at Rema 1000 skulle flytte ind her på Hjortsvangen, siger Flemming med noget, der godt kunne minde om julelys i øjnene.