Restaurant Yang klar med maden til Christmas By Night

Når Give Handel & Erhverv inviterer til Christmas by Night torsdag den 21. december, holder Restaurant Yang åben, så man både kan få klaret den sidste julehandel og stillet sulten. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

JUL I GIVE: Torsdag den 21.december, 3 dage før den store risalamande-aften, sker det ting og sager i Give. Her inviterer den driftige lokale handelsstands- og erhvervsforening til Christmas By Night, hvor butikkerne giver borgerne en fin mulighed for at få hentet de sidste julegaver hjem. 

Byen vil derudover summe af forskellige aktiviteter, hvor byen blandt andet får besøg af julemandens rensdyr og vaskeægte vægtere fra Vejle. Det skal nok skabe en masse liv i byen.  

Men hvor der er handel og vandel, er der også sultne maver, og det er her Restaurant Yang i Østergade kommer ind i billedet.  

-Vi har besluttet os for at holde åbent denne aften, så folk har et sted de kan gå ind og få lidt at spise- Det nytter jo ikke noget, at vi inviterer til Open By Night, og at folk så ikke kan komme ind og få lidt at spise. Det er et skidt signal at sende som by. Derfor holder vi åbent fra klokken 17.00 til 21.00, hvor man kan komme ind og få buffet, fortæller Yiqin og Tommy fra Restaurant Yang. 

GHE giver en gratis genstand 

Og så er der lige en lille bonusgave fra Give Handel & Erhverv (GHE). 

Det er nemlig således, at hvis man hos Yiqin og Tommy kan fremvise en bon, hvor man har købt for 100 kroner eller derover i en af de aktive butikker i GHE, så giver GHE enten en gratis sodavand, en fadøl eller et glas vin.  

-Det ser vi som et fint initiativ fra handelsstandsforeningen, og viser jo at de butikkerne i Give Handel & Erhverv har et godt sammenhold. Den slags betyder jo også, at Give er en god by at komme til og en fin by at handle i – og den slags vil vi helt sikkert gerne bakke op om. Dét har en rigtig god signalværdi, pointerer Tommy.  

Vi skal hilse at sige fra GHEs forkvinde, Hanne Lund, at byens butikker denne aften holder åbent frem til klokken 20.00. 

-Det er glædeligt, at vi denne aften kan tilbyde byens kunder et sted at gå hen og spise. Det hører jo ofte med til en rigtig god og hyggelig handelstur, at man lige kan få sig lidt at spise. Så superdejligt at Yiqin og Tommy har valgt at bakke op om Christmas by Night og holde åbent denne aften, siger Hanne Lund.