Røde sodavand og lokal top-DJ: Hedegård inviterer til Sodavandsdiskotek

Hedegård Forsamlingshus danner den 29. september rammen om et klassisk børne- og ungdomsvenligt Sodvandsdiskotek, og det bliver med den omegnskendte Top-Discjockey Jan ‘Topgun’ Hansen som munter pladevender. 

DET GODE BØRNELIV: Så er der dømt fest og farver med dertil hørende liv og glade dage i Hedegård Forsamlingshus. Det sker fredag den 29. september fra klokken 18.30 til 22.00, hvor temaet er “Sodavandsdisko”.  

Det er 3. gangs at Hedegård Forsamlingshus lægger gulve til dette fine koncept, og målgruppen for dette herlige arrangement er vanen tro børn/unge fra 3.-7. klasse.  
- Denne aften er det eleverne fra friskolens 7. klasse, der passer baren. De sælger slush ice, sodavandsdrinks og andre godter, og for at klare den opgave får klassen 1500 kroner, som de kan bruge til deres studietur med skolen. Derudover vil der en være en perlerække af frivillige forældre, der sørger for at holde vagt vej vejen, så vi kan passe rigtig godt på eleverne, fortæller Jan Hansen, der er formand i bestyrelsen for Hedegård Forsamlingshus.  

Topunderholdning ved lokalkendt DJ 

Men den gode VVS-mester har denne aften også en meget central rolle i festen. Han er nemlig DJ og skal den vej rundt sørge for både at få de unge mennesker ud på dansegulvet og den gode stemning. 

- Første år var jeg også DJ, sidste år havde vi en anden inde, men i år er jeg klar igen. Og det er rigtig sjovt. Jeg kan jo godt lide at spille noget god musik for ungerne, og spiller gerne de meste populære samme flere gange. Derudover tager jeg et meget friskt og farverigt jakkesæt på, og så elsker jeg på at lave larm i gaden. Og lave en masse lir med de unge mennesker. Der vil blive fyret nogle konfettikanoner af, der vil komme sjove og opmuntrende tilråb osv. - så jo, det bliver en fest, lyder det med et bredt smil fra den gode Jan Hansen.  
Han understreger, at der er begrænset med pladser, så det er med at være lynhurtig på aftrækkerne med hensyn til at få sig tilmeldt. Hvordan det foregår, kan du se på side 12 i vores e-avis i uge 38. 

Seneste tilmelding er 25. september. 

Jan "Topgun" Hansen er DJ til sodavandsdisko i Hedegård. Foto Jim Hoff