Runder sæson 2023 flot af: Over 400.000 gæster har besøgt Givskud Zoo i år

I går slog Givskud Zoo - Zootopia portene op for sidste gang i 2023 og satte dermed punktum for sæsonen. Det blev et flot besøgt år - faktisk det tredjemest besøgte år i parkens historie - med hele 413.336 gæster. 

Pressemeddelelse 

GIVSKUD: Igen i år har over 400.000 gæster besøgt Givskud Zoo - Zootopia. Og årets endelige besøgstal er ikke gjort helt op endnu, da der vil blive lagt ekstra gæster til, fordi der fortsat er vinteraktiviteter med skoleundervisning, årskortture og private arrangementer i parken.  

- Det er skønt, at vi har så mange trofaste årskortholdere, dagsgæster og skoler, som kommer igen år efter år, så vi igen i år rammer et af de højeste besøgstal i parkens historie, siger direktør i Givskud Zoo - Zootopia, Richard Østerballe. 

Selvom direktøren glæder sig over det flotte besøgstal, er afslutningen på sæsonen ikke uden enkelte panderynker. Inflationen har nemlig igen sat sit præg på året med øgede udgifter, så samlet set er omsætningen ikke helt fulgt med det fine besøgstal.   

 Slutter med sorte tal på bundlinjen

- Vi slutter dog af med sorte tal på bundlinjen, så vi er fortrøstningsfulde. Og vi er rigtig glade for, at vores gæster prioriterer at besøge parken og dyrene med tanke på at samfundet i lang tid har været presset af højere priser. Vi gør hver dag vores yderste for at sikre kvaliteten i parken, så dyrene trives, og så vores gæster kan få en vildt god dag, siger Richard Østerballe.  

Med afslutningen på sæsonen går medarbejderne nu fra drift af sæson 2023 til planlægning af sæson 2024.  

- Vi er ved at se på nye tiltag, events, aktiviteter og så videre. Det står aldrig stille i parken, og vi glæder til igen at kunne byde vores gæster velkomne.   

Givskud Zoo - Zootopia slår portene op til næste års sæson lørdag den 23. marts 2024. Derudover vil parken være åben i vinterferien fra lørdag den 10. februar til og med søndag den 18. februar 2024. 

Direktør Richard Østerballe. Foto: Givskud Zoo