Så er der showtime i dyreparken: Givskud Zoo inviterer til børneshow med Katrine Bille Band

Med det efternavn er hun jo selvskrevet til at optræde i en dyrepark, og det er lige nøjagtigt det hun gør, den farverige og musikalske Kathrine Bille. Lørdag den 9. september er hun på plads med sit band Katrine Bille Band – og så er der for alvor dømt fest for børnene.

AF Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

GIVSKUD: Hvis du og dine børn kender TV-programmerne Lille Nørd, Sommer i Ramasjang og Luk op, luk op, så kender I uden tvivl også festlige og farverige Katrin Bille, der medvirker i disse programmer og spreder sit musikalske og farverige lys ud over sendefladen.

Ud over at være aktiv i de føromtalte børneprogrammer har 34-årige Katrine Bille også udgivet massevis af musik målrettet børn, så hun og hendes band kommer med et stort og bredt bagkatalog i forbindelse med at kunne lave en fest for børn og børnefamilier.

Inddrager børnene i showet

Det koncept har man luret i Givskud Zootopia, hvor man altså åbner dørene for folk den 9. september klokken 14.00 ved det området P3, der måske er opkaldt efter et populært radioprogram, smiley.

- Katrine Bille optræder med indlevelse, glimt i øjet og stor entusiasme. Børnene i publikum bliver inddraget, danser med og fortæller om deres egne oplevelser med venner, kærester, dyr og drillerier. Med sig på scenen har Katrine to professionelle musikere, der udover at levere sublim musik, også involveres i sjov og spas på scenen, lyder det i en pressemeddelelse fra Givskud Zoo.

Det er helt gratis at overvære showet, hvis man har billet eller årskort til Givskud Zoo.

Her kan du se en video med Katrine Bille, hvor hun optræder