Så er det nu: Hjælp Givskud Zoo til at blive Årets Dyrepark igen i år

Igen i år uddeles Børn i byen Prisen, og igen i år er Givskud Zoo - Zootopia nomineret i kategorien ’Årets Dyrepark’. Du kan deltage i afstemningen og vinde et hotelophold for hele familien.

GIVSKUD: Børn i byen Prisen afholdes i år for 13. gang i træk. Det særlige ved Børn i byen Prisen er, at det er brugerne, der bestemmer både hvem, der skal nomineres i de enkelte kategorier. Og det er også deres stemmer der afgør, hvem der vinder.

Givskud Zoo - Zootopia har vundet prisen som Årets Dyrepark de seneste tre år i træk, og det er de gode folk i den lokale dyrepark meget taknemmelige for.

 - Det er dejligt, at så mange synes, at vi fortjener prisen, lyder det fra parkens kommunikationsafdeling. Men de kan jo som sagt ikke gøre det alene, så nu handler det om, at borgerne hjælper vores fantastiske lokale dyrepark godt på vej.

- Igen i år er parken med i opløbet, og vi kan med din stemme altså måske vinde titlen som Årets Dyrepark for fjerde gang i træk. Det ville være helt vidunderligt, om det kunne lykkes for os, hedder det videre i pressemeddelelsen fra Givskud Zoo.

Du kan stemme allerede nu

Når man deltager i afstemningen, er man samtidig med i lodtrækningen om at vinde et hotelophold for hele familien på Hotel Riviera Strand i Sydsverige.

Man leverer sin stemme HER

Afstemningen er åben fra i dag tirsdag den 22. august til og med torsdag den 26. oktober kl. 16.00. Herefter tælles stemmerne op, og søndag den 5. november er der prisoverrækkelse på Arbejdermuseet.

 - Vi siger på forhånd tusind tak for din opbakning til Givskud Zoo – Zootopia. Naturligvis en tak leveret med det fromme håb om, at man igen i år afleverer konkurrenterne under sig.

Afstemningen er åben fra i dag tirsdag den 22. august til og med torsdag den 26. oktober kl. 16.00.
Herefter tælles stemmerne op, og søndag den 5. november er der prisoverrækkelse på Arbejdermuseet.

 - Vi siger på forhånd tusind tak for din opbakning til Givskud Zoo – Zootopia, hedder det endvidere i meddelelsen fra Givskud Zoo. Naturligvis en tak leveret med det fromme håb om, at man igen i år afleverer konkurrenterne under sig.

Her kan du læse Børn i Byens beskrivelse af Givskud Zoo: 

I Givskud Zoo - Zootopia kan I køre på eventyr i egen bil blandt alverdens dyr, f.eks. antiloper, zebraer, giraffer og næsehorn. I kan køre ind i løvernes område og mærke suset, når rovdyrene går lige forbi jeres bil.

I kan gå på opdagelse til fods og bl.a. opleve gorillaer, kæmpeoddere og brillebjørne som det eneste sted i Danmark. Og I kan besøge den kæmpestore dinosaurpark med over 50 modeller af fortidens giganter i naturlig størrelse.

Glem ikke at sætte god tid af til hygge ved parkens store legeområder, bag snobrød, klap de søde geder, følg med i spændende fodringer og besøg parkens særudstillinger.