Så er det sidste udkald for billige billetter til Open Air

Give Open Air 2024 bliver skudt af den 15. juni i Gullestrups Have og Ved Huset, og hvis du er lidt hurtig i vendingen, kan du spare penge ved at købe billetten inden den 1. juni, hvor prisen får et nøk opad. For at gøre det nemt for dig, er Open Air på plads i midtbyen den 31. maj med billetsalg og godt humør.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

OPEN AIR: Da Give Open Air første gang spredte liv og glade dage ud over Give og omegn, var det nede på dyrskuepladsen, og dengang var der en kunstner/band på plakaten, som vi også skal se og høre her i 2024, nemlig Dodo And The Dodos.

Det vidner om en vis sammenhængskraft på flere parametre. Men livet har ikke altid været helt let, rent økonomisk, for de gode folk, der gennem årene har stået bag og faciliteret Danmarks Hyggeligste Havefest. Det handler om noget så simpelt som billetsalg. Nogle år har det giver 375.000 kroner i underskud (2005), andre år 600.000 i overskud, så det har været en finansiel roller coaster – heldigvis med en positiv tendens de sidste år.

1. juni stiger billetprisen

Apropos billetsalg, så er Lars Hougaard fra bestyrelsen i foreningen Give Open Air ude med et rigtig relevant opråb til folket her i ugerne op til den 15. juni.

-Frem til og med den 31. maj koster en billet 499 kroner, men pr. 1. juni stiger prisen 100 kroner, så den her koster 599 kroner. Samme pris vil vi også tage ved indgangen. Det giver derfor god mening at få købt sin billet inden 1. juni, lyder det gode råd fra Hougaard.

Han kan derudover oplyse, at en udvalgt flok fra bestyrelsen vil være på plads i bymidten, når der den 31. maj afvikles Kunst & Skulpturdag og Open By Night i Give.

-Her har vi en stand på hjørnet ved kroen lige over for boghandlen, hvor vi sælger billetter til 499 kroner stykket. Og det er sidste udkald, for dagen efter hedder prisen som sagt 599 kroner. Generelt kan jeg om billetsalget oplyse, at det går som forventet, og at man kan købe billetter i Brugsen som på Ticketmaster.dk.

Håber på overskud som i 2023

Lars pointerer, at man hat fået strikket et godt, alsidigt progrsm sammen, som passer godt til konceptet Danmarks Hyggeligste Havefest – og hvor der er noget for enhver smag at komme efter.

-Derudover er vi igen klar med Daniel ”Hoffe” Hoff som konferencier og DJ Ris Ras i 80’er-teltet, der er live musik i Værtshuset, og i år opgraderer vi med en ekstra bar over for baren på scenepladsen. Gullestrup Have er som sædvanlig festklar med telte og boder og sofaarrangementer, og da vi har bestilt godt vejr (mangler dog at betale fakturaen), så satser vi på et brag af en havefest igen i år. Vi håber på at se massevis af mennesker, så vi igen kan lave et flot overskud som i 2023, hvor vi kunne dele 350.000 kroner ud til dele af det lokale foreningsliv.

Det er jo en del af hele grundtanken bag Give Open Air, at musikeventen kan komme foreningslivet til gode. Så jo flere folk der kommer og jo flere øl de drikker, desto bedre for foreningslivet i Give. Et foreningsliv, der giver et nap med før, under og efter Open Air med lavpraktiske opgaver, og hvem ved, måske du i år kan se gutterne fra Give HKs divisionstrup i bar overkrop svinge ølkander over disken i den nye bar?

Det ville uden tvivl sælge billetter – ikke mindst hos det kvindelige publikum, smiley!

Foto: I 2023 blev Give Open Air en stor succes med et overskud på 350.000 kroner, og det er håbet, at man igen i år kan levere på samme hylde. Foto: Jim Hoff