Så er Give Brandvæsen klar med en helt ny hjemmeside

Nu bliver det let og overskueligt at følge med i livet gang på Falckstationen i Give. Martin Lykke Pedersen står bag en helt ny dugfrisk og moderne hjemmeside, der et er skatkammer af god info - både af aktuel og historisk karakter. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVE: Nu kan vi almindelige borgere for alvor følge livets gang på Falckstationen i Give og ikke mindst Give Brandvæsen. Martin Lykke Pedersen, der er holdleder hos Give Brandvæsen, er webmasteren bag den nye fine funktionelle hjemmeside.  

Hjemmesiden er allerede gået i luften og man finder den på lige HER.

Man kan også tilgå Falck og Give Brandvæsen på Facebook. Dette link finder du sidst i artiklen her

Det betyder, at Give Brandvæsen er synlig og opdateret på 2 platforme, og det er god service, efter at hjemmesiden har været ramt af et par års ‘vinterhi’.  

-Hjemmesiden og dens indhold vil blive løbende opdateret med billeder og info, så er vi igen helt up to date, forklarer Martin. 

Martin Pedersen er ud over at være holdleder på brandstationen i GIve nu også stationens webmaster - og det er der kommet en ny fin hjemmeside ud af. Foto: Jim Hoff

Både aktuel og historisk info

Forsiden byder indenfor i 5 hovedkategorier: Forsiden med en masse interessante underpunkter relateret til den lokale brandstations historik, Brandmandsklubben, udrykninger og fotoalbum samt seneste nyt, som i skrivende stund henviser til en række lokale avisartikler om stationen og dens folk.  

Siden henviser også til Vejle Brandvæsen, ligesom man blandt andet kan danne sig et overblik over udrykningsstatistik og følge med i generelle nyheder fra og om beredskabet i Danmark.  

En rigtig fin og informativ side, der som sagt også rummer mange interessante historiske tilbageblik – bestemt et besøg værd.  

HER finder du Falck i Give på Facebook