Så kan de grønne fra Give hænge de røde lamper ud: Dan Cake Cup fuldt booket

I den kommende weekend løber Give Fremads store indendørs fodboldstævne, Dan Cake Cup, af stablen, og det bliver med fuld skrue på tilmeldingslisten. Arrangørerne kan nemlig melde ’alt udsolgt’ – og der må findes en ekstra hal.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

FORENINGSLIV: Man kunne lidt kækt kalde det VM i Citronmåneland, men helt så popsmart er det dog ikke, når Give Fremad i weekenden den 5.-7. januar i 2024 lader bolden rulle til klubbens store indendørs fodboldstævne for ungdom – Dan Cake Cup.

Efter et par år med corona-angst og mindre tilmeldingstal, kunne Give Fremad allerede i starten af december hænde de røde lamper ud, idet stævnearrangørerne kunne melde ud, at alle rækker fra U5 op til U 15 drenge og piger var fyldt op.

-Vi var simpelthen bare blæst helt bagover over den enorme opbakning til og interessen for Dan Cake Cup i 2024. Hele 314 hold nåede at tilmelde sig, inde vi trykkede på knapper med ’udsolgt’. I alt har vi 60 hold på venteliste, og det betyder, at mere end 370 hold hat vist interesse for vores stævne. Det er vildt, konstaterer Johnny Andersen på vegne af det hårdt arbejdende stævneudvalg, der faciliterer det store fodboldstævne.

 341 hold medfører en del overarbejde

Den rutinerede stævnearrangør er ikke bleg for at erkende, at denne voldsomme bølge af tilmeldinger har medført en hel del overarbejde for stævneudvalget, da det eksempelvis har været nødvendigt at finde en ekstra hal til stævnet.

-Og så har vi arbejdet på højtryk for at nedbringe ventelisten og udfyldt hullerne i de enkelte rækker. Det er lykkedes, og vi slår nu sidste års deltagerrekord, da Dan Cake Cup 2024 kommer til at bestå af 341 deltagende hold, konstaterer Johnny med et stort smil.

Det store arbejde med at programlægge alle kampene i de 48 rækker er naturligvis klaret og spillesteder og tidspunkter er sendt ud til de deltagende klubber/hold, ligesom man også kan orientere sig på Dan Cake Cups hjemmeside HER

Et lille historisk nedslag, et kort et af slagsen godt nok, viser, at der var 175 hold tilmeldt Dan Cake Cup i 2020. Det tal var steget til 300 i 2023 for så at slå alle rekorder her i 2024 med 341 hold på gulvet.

Kampene spilles i Ikærhallen og Søndermarkshallen i Give, i Givskudhallen, Gadbjerghallen, Thyregodhallen og I Elkjærhallen i Grønbjerg.