Så ligger der et forpagtningsudbud på Give Campingplads

Med løvfaldets komme er der nu landet et udbud på en forpagtningsaftale fra Vejle Kommune. Det sker på bagkant af, at det nuværende forpagterpar Lene og Jesper Gosvig i sommers opsagde deres aftale med Vejle Kommune og købt Holme Å Camping ved Hovborg.  

Af Jim Hoff -jimhoff@voreslokalavis.dk 

BYLIV: Nu kan man blive forpagter af campingpladsen, der ligger på Skovbakken 34 i Give tæt ved Give Plantage og Give Stadion. Det er en kendsgerning, efter at Vejle Kommune nu har udbudt en forpagtningsaftale, der løber over 10 år.  

Forpagtningen udbydes for 10 sæsoner med virkning fra den 1. januar 2024 og til den 31. december 2033, hedder det i forpagtningsaftalen. 

I udbuddet beskrives Give Camping og Cafeteria som en mindre campingplads, der indeholder legeplads, minigolf, petanque, beachvolley mm. I tilknytning til campingpladsen ligger i friluftsbadet (som ejes og drives af Vejle Kommune), som gæsterne på campingpladsen med fordel kan benytte. 

Ydermere forklares det, at Give Camping ligger centralt i Jylland, og at Give by kun er 5 minutters gang fra campingpladsen. 

Ansøgningsfrist 28. november 

En anden væsentlig detalje i karakteristikken af udbudsmaterialet redegør også for den kendsgerning, at området omkring campingpladsen bliver brugt af fodboldklubben Give Fremad, samt andre af byens aktive foreninger.  
 
- Det forventes af en ny forpagter, at man kan se fordele ved denne opbygning af området, og at man kan finde sammen med bl.a. fodboldklubben omkring brugen af campingpladsens faciliteter, herunder cafeteria, omklædning m.v., hedder det ydermere i udbudstilbuddet. 
 
I forhold til udbudsmaterialet er der ansøgningsfrist den 28. november, og der kan gives ét tilbud pr. udbudsgiver. Eventuelle spørgsmål kan stilles i udbudssystemet ethics.dk  

Redaktøren mener:  

Hermed er der nu faktuelt lukket op for, at Give Camping og Cafeteria kan videreføres, hvilket er vigtigt for Give by. Campingpladsen har gennem årene manifesteret sig som en vigtig brik i bylivet og som en vigtig medspiller i forhold til byens butiks- og handelsliv. 

Set i relation i til den tilstundende højtid, ville det være en særdeles kærkommen julegave både for byen og de mange foreninger, der nyder godt af en åben og velkørende campingplads, hvis kommunen efter den 28. november kan melde ud, at der også i det nye år - og årene fremover – drives campingplads i Give.