Sandbjerg i Thyregod afholder klovneløb 

Lørdag den 8. juni bliver der afholdt klovneløb på Plejecenter Sandbjerg i Thyregod. Det er det velkendte koncept, hvor alle kan deltage lige fra små piger med dukkevogne til personer i kørestole og alt det midt imellem. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

THYREGOD: Plejecenter Sandbjerg tager nu initiativ til at arrangere klovneløb, hvor deltagerne via et deltagergebyr på 70 kroner er med til at støtte de danske hospitalsklovne.  

Løbet foregår lørdag den 8. juni med start klokken 10.00 ved Sandbjerg, hvor der startes op med lidt opvarmning, inden folk sendes ud på ruterne, der er henholdsvis 1 kilometer og 4.3 kilometer. Den store rute bringer folk rundt i Thyregod by, mens den lille rute er meget centreret omkring plejecentret.  

Alle kan være med

Løbet er for alle, og man håber på Sandbjerg at også mange af byens skolebørn og børnehavebørn vil deltage denne dag – og meget gerne tage deres familier med. Alle kan være med uanset om man har barnevogn/klapvogn med eller sidder i kørestol.  

Det handler ikke om at vinde eller om at løbe rekordtider hjem – det handler om a hygge sig sammen og om at støtte hospitalsklovnene, der jo gør meget for at bringe smil, lys og glæde ind i tilværelsen hos hospitalsindlagte børn og unge.  

Og så handler det også om at bringe liv og glade dage til Sandbjerg, hvor beboerne uden tvivl vil nyde synet af børn, unge og voksne drøne rundt med røde klovnenæser på.  

Man kan tilmelde sig klovneløbet på Sandbjerg via hjemmesiden Klovneløb Thyregod 

Men det er også ok, at man tilmelder sig og betaler gebyret på selve dagen. Alle deltagere får en rød klovnenæse, et diplom, ligesom der er sponsorerede gevinster og præmier på højkant.

Disse udloddes via lodtrækning på startnummeret. 

Der er masser af god plads og fine udenomsarealer på Sandbjerg, så der vil være god mulighed for at spise sin madpakke og hygge sig sammen efter klovneløbet.