Servicekompagniet er andet end rengøring: Ny butik og webshop med brugskunst i Give 

I december 2023 rykkede Servicekompagniet ind på Ryttervangen 1 i Give, hvorfra indehaver Johnny Kristensen fremover har hovedcentral for sin virksomhed, der tilbyder rengørings service til erhverv og private, men virksomheden springer nu også ud med en helt nyt tiltag i form af en fysisk butik og en webshop med salg af brugskunst og boligtekstiler under navnet Home Feeling. 

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis,dk  

GIVE: Servicekompagniet på Ryttervangen i Give har travlt i disse dage. Og det ikke kun med virksomhedens sædvanlige kerneydelser som er rengøring for erhverv og private, vinduespolering, reception, posthåndtering, kantinedrift, grøn pleje, ejendomsservice, marketing, bogføring og økonomi.  

Fingernemme folk med sans for møbelsamling og indretning er ved at gøre den nye fysiske butik med brugskunst og boligtekstiler klar til lørdag den 27. april, hvor indehaver Johnny Kristensen og hans medarbejdere inviterer indenfor til åbent hus i det nye butiks- og webshops-setup, Home Feeling.  

Brugskunst og boligtekstiler 

Det foregår i tidsrummet 10.00-15.00, og ud over at man kan se de nye faciliteter i butikken og virksomheden generelt, kan man også købe varer fra butikken, der som sagt indeholder brugskunst og boligtekstiler. 

-Vi forhandler i Home Feeling varer fra Chic Antigue, som er fransk brugskunst, vi har fuldt sortiment fra Ringsted dun samt boligtekstiler fra Arctic og Nordic, ligesom vi også har varer på hylder fra By Skagen og Lene Bjerre. Vi forhandler også sengesæt til børn. Det helt grundlæggende tema i butikken er boligindretning og udeliv, og man kan handle både her hos os på Ryttervangen og på vores webshop, fortæller Johnny Kristensen.  

 

Der arbejdes i disse dage ihærdigt på at få den fysiske butik gjort klar til åbent hus den 27. april, og Johnny og hans folk er da kommet et godt stykke ad vejen. Foto:Jim Hoff

Udvidede lagerkapaciteten i februar 

Han er godt klar over, at når man siger Servicekompagniet, så tænker folk umiddelbart rengøring, men det skal en målrettet pr-kampagne via tiltag og opslag på de sociale medier samt annoncering her i avisen lave om på. Samt naturligvis eventen den 27. april. 

- Ud over at folk kan kigge ud og se vores butik, så byder vi også på gratis grillpølser, fadøl/vand, og der vil også være lidt lækkerier til børnene. Vi glæder os til at vise vores butik med brugskunst og boligtekstiler frem for gæsterne, og ligeledes til at få gang i webshoppen. Idet vi pr. januar lejede ekstra lokaler på Ryttervangen 5, hvor vi nu har godt med lagerkapacitet, så vi vil være lagerførende i en del produkter. Og de produkter vi ikke lige har hjemme, vil vi kunne levere i løbet af 1-3 dage. Vi tilbyder 30 dages returret og gratis levering ved køb over 599 kroner, og så er vi tilkoblet en prisrobot, så vi altid vil være ude med de billigste tilbud, siger Johnny. 

Og prisrobotten virker, for butikkens første kunde, en kvinde der ville købe sengetøj til sit barnebarn, fandt via en søgning på nettet frem til Home Feeling, der kunne levere det ønskede produkt til en billigere pris end eksempelvis Magasin. 

Udover at vise sig frem til åbent hus den 27.4 vil servicekompagniet hen over året invitere ind til forskellige events til jul, fastelavn, mors dag osv. 

 

Home Feeling butikken tilbyder både brugskunst og boligtekstiler, og som man kan se her også effekter til udelivet. Foto: Jim Hoff

Er landet godt i Give 

I forbindelse med ankomsten til Give tilbage i november 2023 har Johnny og hans medarbejdere været ude med nogle velkomstpakker til virksomheder med fem ansatte og derover her i området.  

-Vi har fået en rigtig fin modtagelse og har landet nogle nye kunder her på rengøringsdelen, så det har været rigtig fint. Næste skridt er så at udvide kendskabet til vores butik med brugskunst, og det er så det, vi har fokus på lige nu. Hen over de næste dage vil vi få sat skilte op her ved bygningerne på Ryttervangen 1, så folk kan se, hvem vi er, og hvor vi holder til, og vi håber da også på at folk vil kigge ud til os den 27. april, lyder opfordringen fra Johnny Kristensen.