Taber 5-1 i hovedstaden: Skadesramt Givehold fik det akkurat så svært i KB som frygtet

I forvejen var det en svær opgave, der ventede Give Tennisklubs hold i elitedivisionen på udebane mod KB, og da den spillende holdkaptajn, Patrick Kristensen, måtte udgå med en skade, kostede det 2 nederlag uden kamp, da man kun havde udtaget fire spillere til dysten. Lyspunktet var Frederik Press' sejr i 2. single.

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk 

TENNIS: Så gik den ikke længere for Gives mandskab i elitedivisionen. Onsdag efter måtte GTK'erne strække gevær mod overmagten i form af forhåndsfavoritten KB, der vandt 5-1 uden de store problemer over Give. 

Dermed slutter en flot stime for GTK med to 6-0 sejre i træk over henholdsvis Lyngby og HRT. 

Ganske overraskende stillede Give til start med holdkaptajn Patrick Kristensen, der ellers op til kampen mod HRT havde proklameret, at hans sæson grundet en skulderskade var slut - og at en operation ventede her i august måned. Det gik dog galt for kaptajnen, der stillede op i 3. single mod den tidligere Givespiller Anders Grinderslev.

Kristensen måtte dog trække sig fra kampen grundet sin skade - og dermed var han heller ikke til disposition i 2. herredouble, som KB altså også vandt uden at få sved på panden og grus på skoene. 

Skadet kaptajn tvunget til at stille op

- Der var da bestemt ikke nogen optimal udgangsposition, at jeg måtte stille op med en skadet skulder. Men der var simpelthen ikke spillere nok, nok fordi det var en hverdagskamp, så for at vi kunne stille hold, var jeg simpelthen nødt til at stille op. Heldivgis blev min skade ikke forværret, og på lørdag har vi igen spillere nok at tage af, når vi møder Gentofte. Her er Florian Barth for eksempel til disposition igen, fortæller Patrick Kristensen over telefonen fra Peter Bangsveb i København. 

Set ud fra de betingelser, som GTK måtte spille under, er nederlaget ingenlunde overraskende, og slet ikke når man tager med i ligningen, at man måtte stilel op med en skadet spiller for overhovedet at kunne stille hold. 

- Når det så er sagt, så synes jeg, vi giver KB ret god kamp til stregen. Vi er således ude i 2 match tiebreaks, hvor det lige så godt kunne have gået vores vej, så alt i alt var det ok. Nu stiller vi skarpt op mod Gentofte for at slutte slutspillet af så godt som muligt - og så er vi klar til medaljespillet, hvor det bliver os, Gentofte, B 93 og KB, der skal ud og dyste om ædelt metal, siger Patrick Kristensen. 

GTKs mandskab mod KB bestod af Leo Kim Schörner, Frederik Press, Michel Dornbusch og PAtrick Kristensen., Sidstnævnte måtte udgå med en skade i 3. single mod Anders Grinderslev. Fotocollage: Jim Hoff

Resultater:

1. Herresingle: Elmer Møller - Michel Dornbusch 6-7, 6-1 og 10-4

2. herresingle: Philip Hjorth – Frederik Press 3-6, 4-6

3. herresingle: Anders Grinderslev – Patrick Kristensen Rtd (Kristensen udgår med skade)

4. herresingle: Richard Biagiotti – Leo Kim Schörner 6-2, 6-2

1. herredouble: Møller/Grinderslev – Dornbusch/Press 6-2, 4-6 og 10-8

2. herredouble: Hjorth/Biagiotti – Kristensen/Schörner KB vinder uden kamp

 Give spiller allerede igen på lørdag - igen på udebane - hvor det gælder dysten mod Gentofte, der onsdag vandt med 5-1 over rækkens tophold fra B 93.