Søndagsbrag i Gryden: Give kan sikre sig plads i medaljespillet med sejr over HRT

Give Tennisklub går en travl og vigtig uge i møde, når klubbens hold i elitedivisionen på søndag tager imod HRT. Der ligger tre kampe og venter på 7 dage, og kampen på søndag er en nøglekamp. Vinder Give her, er holdet i medaljespillet, selvom der venter to svære udekampe i KB og Gentofte den 9.8. og den 12.8.

TENNIS: Søndag den 6. august kan det godt gå hen og blive ekstra varmt i ’Gryden’ i Give Tennisklub. Her spiller klubbens elitedivisionsmandskab en sæsondefinerende kamp mod HRT (Hørsholm Rungsted Tennisklub), hvor klubbens sæsonmål kan indfries.

Med en sejr over holdet fra det nordsjællandske er Give Tennisklub (GTK) nemlig sikret en plads i medaljespillet, final 4, hvilket også har været klubbens mål fra sæsonstart.

I skrivende stund ligger GTK på rækkens 4. plads med 21 points en stor margin til Lyngby 5. pladsen på 13 points. HRT indtager 6. pladsen med 6 points og skal kæmpe en brav kamp fort at undgå nedrykning.

Det er dermed to hold med vidt forskellige forudsætninger, der tørner sammen i Gryden, hvor der er kampstart klokken 12.00.

Kaptajnen ude med skulderskade

Gives holdkaptajn, Patrick Kristensen, kan desværre ikke selv deltage i matchen, idet han er ude med en skulderskade.

- Jeg har bøvlet en del med en skulderskade, og den er så sprunget op igen. Jeg skal opereres her i august, og skal holde mig i ro 3 måneder herefter. Det betyder, at sæsonen er slut for mig, i hvert fald som spiller. Men jeg er naturligvis klar på sidelinjen som holdkaptajn og træner og ser meget frem til, at vi går i medaljespillet, siger Patrick Kristensen.

 Holdkaptajn Patrick Kristensen stiller ikke op til kampen mod HRT, idet han er ude resten af sæsonen med en skulderskade.Foto:Jim Hoff

Stiller med 4 tyskere

Han kan oplyse, at GTL stiller op i en meget stærk opstilling, ikke mindst kampens betydning taget i betragtning.

- Normalt afslører vi ikke vores holdopstilling før fredag aften før en søndagskamp, men her vil jeg godt gøre en undtagelse. Vi aner ikke, hvem der spiller for HRT. De har en del udenlandske spillere at trække på, som er ret ukendte for os, hvoraf en del ikke har spillet ret meget. Men vi stoler på de fire spillere, vi stiller med på søndag – for det ser rigtig stærkt ud: Frederik Press spiller 1.single, Michel Dornbusch tager 2. single, 3. singlen går til Leo Kim Schörner, mens Fynn Lohse snupper 4. singlen, oplyser Patrick Kristensen.

Michel Dornbusch stiller op for Give i 2. single. Foto:Jim Hoff

 Sæsonens sidste hjemmekamp i Gryden

HRT har en spændende tysk profil på i truppen i skikkelse af Lewie Lane, men om han spiller ved man ikke endnu. Til gengæld er det som tidligere skrevet sikkert, at en sejr sender Give i final 4, og dermed kan man gå ind til de to meget svære udekampe mod KB og Gentofte med ro i maven.

Braget mod HRT spilles på det meste tilskuervenlige tidspunkt, nemlig søndag klokken 12.00 – og vanen tro er der gratis adgang og forplejning (grillpølser, øl og vand), og da det er sæsonens sidste hjemmekamp, samt kampens betydning taget i betragtning, må det forventes, at der bliver et fint rykind på stolerækkerne i Gryden.