Sponsor fight night i bokseklubben: Vestjysk Bank til Lindberg Dining

Der var linet op til en lokal Give-udgave af det klassiske boksebrag The Rumble In The Jungle, da Give Atlet Klub tirsdag aften havde inviteret klubbens to storsponsorer Vestjysk Bank og Lindberg Dining i bokseringen repræsenteret af henholdsvis filialdirektør Lars Bodholdt og masterchef Lasse Lindberg.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

FIGHT NIGHT: Det var giganternes kamp, da Give Atletklub tirsdag aften inviterede verdenspressen til årtiets kamp mellem to af klubbens gode og trofaste sponsorer, Vestjysk Bank og Lindberg Dining. Det var i hvert fald den varedeklaration, som klubbens formand, Peter Vilstrup, havde serveret for Vores LokalAvis’ sportsreporter – og købte vi naturligvis ind på projektet råt for usødet!

Det var filialdirektør Lars Bodholdt, der hoppede i kampdragten for Vestjysk Bank, mens Lasse Lindberg naturligvis repræsenterede sig selv – i skrap form. Det snedige setup var strikket således sammen, at de to sponsorer skulle dyste i en række fysiske og bokserelaterede discipliner. Og hvad var der så på spil?

Jo, her ’stod retten til at give klubben yderligere et sponsorat på spil’, som Vilstrup så intelligent havde formuleret det. Det viste sig, at det gik ud på, at få afgjort, hvem af de to hovedsponsorer, der skulle have sit logo på henholdsvis bagdelen og brystet på kamptøjet fremover.

 Lars Bodholdt og Lasse Lindberg gav sig fuldt ud i alle øvelserne, men de nød godt nok også de små pauser mellem de fysiske anstrengelser. Foto: Jim Hoff

Høj puls og sveddryp

De to ”kamphaner” blev hooked up parvis med to af ungdomsbokserne, således at Lasse var sammen med Emil, mens Lars var makker med Hannibal. Det var chefkriger, amazonen Margit Weber, der piskede de fire kombattanter igennem med knaldhård og kærlig hånd gennem øvelserne, mens Jes Vorbeck og Troels Møller fra bokseklubbens trænerstab var overdommere.

Først var der uofficielt DM i sjipning, derefter englehop og de klassiske mavebøjninger og armstrækninger, hvor de fire bokseres præstationer der blev talt sammen.

Det var en hård tørn for de to hovedsponsorer, der fik pulsen langt over normal slagvolumen, alt imens sveden piblede ned af panden på dem. Nu er ordet ’udmattelse’ et stort ord at bruge efter 10 minutters træning, men lige her er det ikke helt forkert at bringe på banen i forhold til Bodholdt & Lindberg.

2-0 til banken efter indledende runde

Men stor ros til de herrer for deres gejst og kampmoral – de gav sig fuldt ud, så selv deres to toptrænede makkere måtte lette anerkendende på hatten.

- Hold kæft, det er hårdt mand, lød det fra letsværvægteren Lindberg, mens han sank elegant sammen på gulvet og gurglede en liter vand ned på 3 sekunder. Bankmanden var nok mindst lige så hårdt ramt, men han nøjes med at sætte sig på bænken og konstatere, at ”han da godt nok havde fået varmen”.

- Men, det er hårdt og sjovt, og så er en fed sport for børn/unge, der trænger til at få brændt noget energi af og til at komme af med nogle aggressioner, tilføjer Bodholdt.

Fintællingen fra Vorbeck og Møller viste, at Lars Bodholdt havde trukket sig ud af de fysiske stridigheder med et forspring på 2-0, inden de to gutter skulle i ringen mod Give Atletklubs svar på Tom Bogs, Henning Wirenfeld.

- Jeg har lidt bøvl med den ene skulder, så jeg slår nok ikke helt igennem, proklamerede Lars Bodholdt, inden ringen blev gjort fri, mens Lasse Lindberg kiggede noget forelsket og ikke mindst benovet på sine boksehandskebehæftede næver, inden han gik i ringen som første mand mod virtuosen Wirenfeld.

 Der var selvfølgelig også plads til smil mellem øvelserne. Her er det Lars og Hannibal, der restituerer, mens Lasse og Emil knokler på. Foto: Jim Hoff

Bestikkelsesforsøg i bokseringen

Under denne dyst lød det flere gange som om, at Lasse lovede Henning både rabat, ekstra dessert og vin ad libitum på kroen, hvis den gæve nævefighter lovede chefkokken ikke at gå alt for hårdt til stålet. Samme sceneri udspillede sig under dysten mod Lars Bodholdt, hvor der blev hvisket om lave renter og gunstige kassekreditter – ifølge tilfældige og ganske utroværdige vidnesugsagn fra ringside, naturligvis, smiley.

Nuvel, begge hovedsponsorer kom flot gennem fighten mod Wirenfeld, alt andet ville da også være direkte uklogt rent taktisk af bokseklubben, og efterfølgende gik der selvfølgelig hul på de vanlige ”lystfiskerhistorier”, hvor såvel Bodholdt som Lindberg havde erindringer fra kampene om store boksemæssige momenter fra deres side, som ingen anden havde set – så hurtigt gik det simpelthen, må konklusionen jo være.

Fedt indslag og godt tænkt af bokseklubben med denne herlige Sponsor Fight Night, hvor der virkelig var tryk på kedlerne – og hvor sponsorerne i den grad fik smæk for skillingerne.

 Ringen fri: Den rutinerede bokser og boksetræner Henning Wirenfeld byder her Lasse Lindberg op til dans. Foto: Jim Hoff

Rutinen løb med sejren

Det endte så med Vestjysk Bank til Lindberg Dining – hvor den farverige Lindberg måtte strække gevær for den stilfulde Bodboldt. Det var altså rutinen, Vestjysk Bank har været sponsor i bokseklubben i 8 år, mens Lindberg Dining har været på i 4 år, der vandt i denne legendariske dyst.

- Det var godt nok hårdt, men også sjovt. Meget hårdere end vi havde regnet med, men også en rigtig fed oplevelse, lød det samstemmende fra de to herrer med brede smil og boksenæverne hævet mod himlen efter dysten.

- Og nå ja, jeg havde det måske lidt sjovere end Lasse, for jeg vandt jo, lød det med en kæk bisætningen ud gennem sidebenene fra Lars Bodholdt, inden de to herrer trak sig tilbage fra ringen under stående bifald fra bokseklubbens trænere og ungdomsboksere.

 Lars Bodholdt gik stilfuldt og målrettet til stålet mod Wirenfeld, der måtte tage et par seriøse stød til vaskebrættet. Foto: Jim Hoff