Sponsor og målscorer: Far og søn løfter Give HK på og udenfor banen

Erhvervsklubben har fået en ny sponsor i form af OptiBiz, som indehaves af Kristian Michaelsen og Peter Taulbjerg. I håndboldkredse klinger det sidste efternavn ganske velkendt, for på Give HKs 2. divisionshold løber der en ung mand rundt med samme efternavn og er en vigtig spiller for holdet. Nu løfter de to gange Taulbjerg altså Give HK sammen. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

HÅNDBOLD: Det er en på alle måder vaskeægte håndboldfamilie, der er trådt ind i erhvervsklubben i Give Håndboldklub. Mor Lisbeth Heiberg Bertelsen og far Peter Taulbjerg har været aktive håndboldspillere på højeste niveau i Danmark, datteren Maria er også aktiv indenfor håndbolden, og så er der sønnen, Magnus, der slår sine kompetente folder på 2. divisionsholdet i Give HK. 

Det er Peter Taulbjerg og hans partner, Kristian Michaelsen, der er gået ind som sponsorer med deres nystartede virksomhed OptiBiz. Her handler det grundlæggende om at hjælpe virksomhedsejere og ledere med at udvikle deres forretning og kigge på muligheder for at virksomheden kan reducere sine omkostninger og optimere indtjeningen. 

Peter og hans kone Lisbeth ser alle hjemmekampen i Ikærhallen, når sønnen Magnus spiller for Give HKs 2. divisionshold. Foto:Jim Hoff

Vil allerhelst ud til kunderne 

- Vi startede op lige før sommerferien, og vi har været i drift siden starten af august. Vi har kontorer derhjemme, hvor vi skiftes til at sidde sammen hos hinanden. Allerhelst vil vi jo være ude ved kunderne, og vores vigtigste arbejdsredskaber er jo vores hoveder og vores pc’ere - og dem kan vi jo tage med overalt, konstaterer Peter Taulbjerg med et smil. 

Han bor i Skanderborg, mens Kristian bor i Hedensted. Firmaet arbejder landsdækkende og går ind og laver alt fra det, som Peter og Kristian kalder nålestikstilpassede indsatser omkring optimering af omkostnings- og pristjek, likviditetsoptimering, indkøbsoptimering til opsætning af Power B1-rapportering og Data Warehouse til udarbejdelse og implementering af strategi, organisationsudvikling samt lederuddannelse. 

Gevinst 8 ud af 10 gange 

-Vi går via en indledende analyse ind og ser på mulighederne for virksomhedsoptimering på flere punkter. Vi ser groft sagt på, hvad virksomheden kan få ud af vores services, og dette første uforpligtende møde er gratis. Og det er noget, vi kun kan anbefale mange virksomheder at prøve dette, for hvem vil ikke gerne have en dybere økonomisk indsigt i sin virksomhed og afdække eventuelle muligheder for optimering.  

- Vi oplever 8 ud af 10 gange, at der er penge at hente, og det gælder såvel virksomheder med 3-4 millioner kroner i omsætning som virksomheder med 400-500 millioner, siger Peter.  

At støtte Give HK handler om hjerteblod 

Motivationen for at gå ind i erhvervsklubben i Give HK ligger lige til højrearmen, om man så må sige.  

- Vores søn Magnus har spillet 4 ½ år i klubben, og vi har føler, at vi på den konto er blevet en del af klubben. Vi ser alle hjemmekampene, og stort set alle udekampene. Derfor tilgår vi klubben med en masse hjerteblod. En god klub med et fint værdisæt, og som Magnus er rigtig glad for at være en del af.  

- Derfor tænkte vi: Kan vi gøre noget for klubben og erhvervsklubben – for vi vil jo gerne være med til at løfte klubben. Samtidig kan vi med vores koncept også være med til at løfte virksomhederne i erhvervsklubben og generere penge til erhvervsklubben. Det er sådan, at vi videregiver 10 % af alle aftaler med virksomheder i erhvervsklubben i Give til Give HKs Erhvervsklub, forklarer Peter.  

Magnus Taulbjerg spiller på 2. divisionsholdet i Give og en er vigtig spiller. Det er 5. sæson, han er i gang med. Foto: Jim Hoff

Vi skal spille hinanden gode 

Han har som sagt selv en baggrund som tidligere divisionsspiller i håndbold, og han har også været tilknyttet Skanderborg Håndbold som træner og leder.  
Erhvervsmæssigt kan Peter se tilbage på en karriere som officer ved forsvaret, som headhunter og som leder i detailhandlen.  

Han kommer altså ind i sin virksomhed med en meget bred vifte af kompetencer. 

- Vi har lanceret OptiBiz, fordi vi synes, det er både spændende og sjovt. Akkurat så handler det om, som på håndboldbanen, at spille hinanden bedre og at få det bedste ud af holdet og spillerne. Det er de samme principper, vi arbejder ud fra og gerne vil implementere i fporhold til vores setup med vores kunder, understreger Peter Taulbjerg.