Stabilitet der vil noget: 136 års erfaring i samme firma samlet hos 5 mand hos Finns Auto

I disse dage kan Finns Auto fejre 33-års jubilæum, og i den anledning har indehaver Finn Hoffmann lavet en aldersscanning af 5 af de medarbejderne, ham selv inklusive, med størst anciennitet i firmaet. 136 år kan de fem herrer fremvise tilsammen på arbejds-cv’et hos Finns Auto. Og det kan man da kalde stabilitet. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVSKUD: Da Finn Hoffmann for 33 år siden åbnede sin virksomhed Finns Auto på en bar mark i udkanten af Givskud på Håndværkervej 1, måtte han lægge øre til en del folk, der mente, at det projekt ikke have en chance for overlevelse.  

- Det der, det går da aldrig, Finn, var der folk der sagde til mig, da jeg startede op som selvstændig i 1991. Men jeg gik efter min drøm, jeg var ung og klar, og jeg tænker da, at mine 33 år her med mit autoværksted viser, at jeg ramte plet. Javist, det har da været et slid med mange timer, og man har løbende skulle tilpasse sig et svingende marked i en branche, hvor det hurtigt kan gå både op og ned. Men jeg hyler ikke, det er det her jeg vil, og det var den drøm jeg gik efter for 33 år siden, og det lykkedes da vist ret godt, siger Finn med et stille smil.  

Virkelig stabilt medarbejderteam 

Og det har han da i den grad ret i den rutinerede autoværkstedsindehaver og bilsælger.  

For ikke blot har Finns Auto nu eksisteret i 33 år, hans personale har også vist stor stabilitet og loyalitet til virksomheden. For kigger vi på de 5 medarbejdere, der har været længst tid på værkstedet, så runder de i år tilsammen 136 år hos Finns Auto, mester ham selv inklusive.  

- Jeg har jo været her i 33 år, Martin Kjær i 32 år, Frank Lysgaard Jørgensen i 27 år, Jacob Jensen i 25 år og Nikolaj Nielsen i 19 år. Derudover har vores chauffør Gunnar Jensen været her i 15 år og Henning Lysgaard Jørgensen har været her i 9 år.  

- Det vidner da om en stabil og trofast medarbejderflok, og det er en stor fordel, for det betyder, at kunderne kender mine folk godt, de ved, de kan deres kram og den tryghed i forhold til kunderne er bare rigtig vigtig, pointerer Finn., og tilføjer:  

- Det betyder jo også, at mange af vores kunder er både 2. og 3. generation – og det er en rigtig dejlig måde at have kundekontakt på.  

Det rutinerede team der tilsammen har arbejdet 136 år hos Finns Auto. Fra venstre: Finn Hoffmann, indehaver. Martin Kjær, Frank Lysgaard Jørgensen, Jacob Jensen og Nikolaj Nielsen. Foto: Jim Hoff

Har lige ansat to nye medarbejdere 

Med Finn inkluderet er der 15 medarbejdere ansat hos Finns Autoværksted A/S, men som sagt i folkemunde bedst kendt som Finns Auto. Og der er netop blevet ansat yderligere to medarbejdere. En pladesmed, der starter her i februar, og en mekaniker der starter op til april.  

-Vi har haft vores udfordringer i pladeafdelingen, siden Poul Thomasen efter 24 år hos Finns Auto som pladesmed gik på pension i 2018. Det er bare svært at finde folk i dag, men nu håber vi, at vi har ramt plet med den nye ansættelse. Vi har selv klaret en del pladesmedsopgaver her på værkstedet i cirka 2 år, og det klarer vi da også, men det er nu rart med en specialist indenfor faget, påpeger Finn.  

Åbent hus og jubilæumsfest først i april 

Ved at forøge antallet af medarbejdere kan Finn tilbyde sine kunder mindre ventetider i en tid, hvor der er godt run på værkstedet. Og meget apropos årstal og mærkedage, så vanker der både en jubilæumsfejring og et åbent-hus-event lige om hjørnet. 

- I forbindelse med at Jacob Jensen har 25-års jubilæum, inviterer vi først i april ind til åbent-hus, hvor der både vil være fokus på Jakob og virksomheden. Vi ser frem til en rigtig hyggelig dag med lidt godt til halsen og ganen og ikke mindst til at fejre Jacobs 25 år her i firmaet, siger Finn.  

Datoen og det faktuelle indhold for dagen vil blive meldt ud her i Vores LokalAvis, så snart det er på plads.