Stærk milepæl for fjernvarmen: Camilla og Sune er forbruger nummer 2000

For små 14 dage siden blev det en kendsgerning: Give Fjernvarme rundede forbruger nr. 2000. Det skete i forbindelse med en tilkobling ved et nybyggeri på Violvej 7 i Blomsterparken i Give. Her rykker en herlig børnefamilie ind medio marts, men den 20. december var det gavetid. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVE: Det har været et godt år for Give Fjernvarme med en del nye forbrugere koblet på. Derudover er man godt i gang med at tilkoble sig Danpo i Farre, så der kan udnyttes overskudsvarme fra produktionen til opvarmning i Give og omegn.  

Desforuden er der godt gang i byggeriet af de nye administrations- og teknikbygninger, der skal huse de ansatte fremover. 2023 har med andre ord været et helt forrygende år for fjernvarmen, der vækster som aldrig før. Og som henter flere og flere samarbejdspartnere ind fra de omkringliggende lokalsamfund.  

Mellemlander hos brormand 

Nybyggeriet i Give, det være sig ved Golfbyen og som i dette tilfælde på nyudstykningerne i Blomsterparken, har naturligvis også gjort noget godt for fjernvarmen, der på den konto har hentet flere nye forbrugere, og det er lige nøjagtigt i Blomsterparken på Violvej nr.7 vi befinder os en regnfuld decembermorgen.  

Det er Camilla Holmgaard og Sune Winther Rasmussen, der sammen med deres to små dejlige drenge Pelle og Carlo, skal flytte ind i det nye hus, når det står klar.  

- Vi blev koblet på fjernvarmen for en 14 dages tid siden, og om alt går vel, så kan vi flytte ind i huset midt i marts måned. Det glæder vi os vildt meget til. Lige nu bror vi hos min bror i Brande, hvor vi har fået plads, til vi kan flytte ind her i vores nye dejlige hus på Violvej, fortæller Camilla, mens Sune behændigt og adræt som den sportsmand han jo er, får gelejdet de to drenge Pelle og Carlo ud af bilen.

Driftsleder Peter Mikael Kjer, og driftsadministrator Thais Wærn Petersen overrakte en flot gavekurv til Camilla Holmgaard og Sune Winther Rasmussen i anledning af de parret er fjernvarmeforbruger nr. 2000. Foto: Jim Hoff

Håndbold- og fodboldspiller tilmeldt fjernvarmeklubben 

Vi mødes denne mørke vintermorgen den 20. december på Violvej 7 sammen med driftsleder Peter Mikael Kjer og driftsadministrator Theis Wærn Petersen fra fjernvarmen. Vi har aftalt en seance, hvor fjernvarmen overrækker en flot gavekurv til Camilla og Sune som en markering af, at parret ramte milepælen som forbruger nr. 2000.  

- Det bliver godt at vende tilbage til Give igen. Vi boede jo tidligere på Søndervang, og nu er vi så mellemlandet hos Camillas bror i Brande, mens vores nye hus her bliver færdig. Det fungerer fint, men naturligvis bliver det supergodt at flytte ind her med vores familie, siger fodboldspilleren Sune, der selv er født og opvokset i Give, mens håndboldpigen Camilla oprindeligt er fra Brande.  

Spændende hvilke sportsgren Pelle og Carlo vælger, måske dem begge, men en ting er helt sikkert: Alle fire i familien har tilmeldt sig den lokale fjernvarmeklub, selvfølgelig fordi det giver så meget god mening i forhold til fremtidssikring og økonomien i det, og at det så blev som forbruger nummer, 2000, gør jo blot klubmedlemsskabet til et eksklusivt af slagsen.

Du kan her også læse en artikel om Give Fjernvarme, der formår at undgå prisstigninger i 2024.