Stærk profil fortsætter I Give Håndboldklub: Simon Søgaard hylder det fantastiske fællesskab i Give

Selv om vi pt. kæmper med både sommervarmen og en lang håndboldpause, kan vi godt breake gode nyheder fra Give Håndboldklub. Det er nemlig ny blevet offentliggjort at  Simon Søgaard fortsætter i klubben både som assistenttræner og spiller.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

HÅNDBOLD: Gennembrudsstærk, skudstærk, gennemrutineret og en klar lederskikkelse på banen. Det er blandt andet nogen af disse egenskaber, som Give HK fastholder med det forlængede samarbejde med Simon Søgaard.

Klubben kan på deres hjemmeside oplyse, at den stærke bagspiller, der i sidste sæson var den store profil på GHK holdet, stadigvæk spiller i den petroleumsgrønne GHK også når den nye sæson går i gang.

Klassisk Søgaard: i hård infight med 2-3 modstandere, og han trækker oftest det længste strå. Foto: Jim Hoff

Rygter om tilbud fra større klubber

Der har i den folkelige håndboldsnak floreret rygter om, at Søgaard var/er på listen i højere rangerende klubben. Bestemt ganske forståeligt efter den sæson han har brændt af i sæson 2022/23.

Men de rygter maner Give HK nu definitivt til jorden med den seneste udmelding – til stor glæde for både klubben, holdet og de mange trofaste tilskuere, der elsker at se den bomstærke bagspiller folde sig ud.

- Simon spillede en fantastisk sæson for os, han har en kæmpe rolle på holdet, både på og uden for banen. Og han er her også i den nye sæson, lyder det med slet skjult begejstring fra klubben.

Simon Søgaard og Givetræner Erik Flak har en længere historik, idet Flak også trænede Søgaard, da han spillede i Nr. Djurs. Foto: Jim Hoff

- Nu skal vi sigte mod højere mål

Selv har Søgaard egentlig aldrig været i tvivl.

- Det er selvfølgelig i Give Håndboldklub, jeg helst vil spille. De fantastiske mennesker der er i og omkring klubben og ikke mindst det fantastiske fællesskab , vi har på holdet, spillere og ledere imellem er unikt.

- Vi har en fantastisk hjemmebane i Ikærhallen med rigtig mange engagerede fans, der bakker os op uge efter uge, både på hjemmebane og udebane. Vores hold står et rigtig godt sted, og nu skal vi sammen arbejde hårdt frem mod den nye sæson og ligge flere lag på I vores spil, og så sigte mod nye og større mål sammen, udtaler Søgaard i forbindelse med lanceringen af den fantastiske nyhed.

Søgaard har tidligere spillet på 1. og 2. divisionsniveau i klubber som Randers HH, AGF, HEI og Nørre Djurs. Han kom til Give HK i juli 2020