Stor tilslutning til Åbent Hus hos Pigernes Kvarter – også fra store jyske byer

Futurum, der står for udlejningen af rækkehusene i Pigernes Kvarter ved golfbanen i Give, kan melde tilbage om stor tilslutning til de to gange åbent hus der er blevet afholdt. Og om stor interesse for at leje sig ind.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

NYBYGGERI: Der har været afholdt åbent hus to gange i juni måned i Pigernes Kvarter i det nye boligområde tæt ved golfbanen. Her kan den lokale ejendomsmægler Lars Secher fra danbolig, der står som lokal tovholder af udlejningen af husene, fortæller, at der begge gange har været rigtig fint med gæster.

- Over de to gange har der været omkring 100 potentielle lejere, så det har været rigtig fint og meget velbesøgt. Interessen for at leje har været stor, og der er da også lavet aftaler med kommende lejere hen over de to gange åbent hus, siger Lars Secher.

Han kan ydermere oplyse, at skulle man hen over sommeren være interesseret i at se en bolig i Pigernes Kvarter, kan man roligt kontakte danbolig Give. De stiller gerne op og forestår en fremvisning.

Ud af de 46 boliger, der bliver tilgængelige i 1. etape, er de 27 af dem reserverede, hvilket efterlader 19 boliger tilbage til udlejning. Det fremgår af tallene på Futurums hjemmeside.

Team danbolig Give. Foto: danbolig

Nej, der er ikke langt til Pigernes Kvarter

Lars Secher vil gerne slå en hvid pæl gennem myten om, at Pigernes Kvarter skulle ligge alt for langt væk fra byens centrum, En snak, der stort set opstår hver gang, der bygges udenfor bymidten. Dette gjaldt, da man udstykkede grunde på Hyldevang, Amager, Højvang, Åsbjerg og Vagtbanke, ja selv boligerne i Grønborgparken blev karakteriseret som ”liggende nærmest ude i Grønbjerg”.  

- Ligger Pigernes Kvarter langt væk? Det synes jeg bestemt ikke. Jeg har foretaget nogle målinger på Krak, og de viser, at boligerne bagerst på Agerbølparken har 1.8 km. til Brugsen, fra Grønborgparken er der 2.1 km., og fra Anne Sørensens Vej i Pigernes Kvarter, er der 2.5 km.  – så det er jo langt fra så slemt, pointerer Lars Secher med et stille smil.

Interesse fra større jyske byer

Han kan oplyse, at der til de to åbent hus-events ud over en række lokale interessenter også har været folk fra Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Vejle for at se på boligerne.

- Med hensyn til interessen ude fra de større byer, jeg her nævner, kan det handle om, at man gerne vil hjem til sin hjemstavn, at man har familie i byen eller området – og det kan også være, at det simpelthen er på grund af den tætte beliggenhed til golfbanen. Og det har været en bred vifte af folk lige fra unge som ældre til børnefamilier, der har kigget forbi.

- Det vi også kan notere os, at med opførelsen af Pigernes Kvarter, så har vi fået flere lokale huse til salg, hvor sælgerne vil flytte op i Pigernes Kvarter – og det er jo netop denne interne lokale bytte-hus-mulighed, vi har sukket efter i efterhånden en del år nu, siger Lars Secher.

Du kan se mere om Pigernes Kvarter HER