Tabte 4-0 til Fuglebakken: Give kan bare ikke få hul på bylden 

Onsdag aften var Fuglebakken fra Aarhus på besøg på Waldstadion i Give, og selv om det var en lige og tæt kamp, kunne gæsterne drage fra Give med en 4-0 sejr i bagagen. Kodeord: Effektivitet og skarphed! 

Give Fremad JS 1 – Fuglebakken KFUM 0-4 (0-1) 

0-1 43. Minut: Mads Myllerup 

0-2 75. Minut: Gustav Skov 

0-3 78. Minut: Steffen Rothausen 

0-4 92. Minut: Tais Hansen 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

FODBOLD: Give Fremads jyllandsseriemandskab indkasserede onsdag aften sit 3. nederlag i træk, da gæsterne fra Fuglebakken KFUM kunne gå fra banen med det der lignede en stensikker 4-0 sejr.  

Men rent spillemæssigt var det ikke 4 måls forskel på de to mandskaber, der faktisk gav hinanden en ret jævnbyrdig kamp, i hvert fald frem til 2-0.  

Give lagde eksplosivt ud, for allerede efter 1 minut kanonerede Kristoffer Larsen kuglen på overliggeren. Derudover en god chance til Jakob Kristensen, som dog heller ikke fik måltavlen til at blinke.  

Vi skulle helt frem til det 43. minut, inden nettet blafrede, og det var set med grønne briller i den forkerte nede af banen. Efter et af en Givespiller uheldigt forlænget hjørnespark kunne gæsterne score til 1-0 – surt show at gå til pause på for hjemmeholdet. 

 

Kristoffer Larsen ramte overliggeren efter 1 minut, og her ser vi ham i et klassisk gennembrud, hvor gæsterne slap nådigt, idet der ikke blev dømt frispark/straffespark. Foto: Jim Hoff

Langt indkast – og så stod der 2-0 

Efter pausen var det stadig tæt mellem de to hold, dog uden at der blev produceret de helt store muligheder endsige målchancer. Men så sker det ofte, at en dødbold bliver en gamechanger, og det skete også denne aften.  

I det 75. minut servede en Fuglebakkenspiller et langt indkast ind i Gives straffesparksfelt. Bolden blev headet videre bagud til en pivfri Gustav Skov, der 2 meter fra mål kunne heade kuglen ind til 2-0. Dén gjorde ondt på hjemmeholdet, men blot 3 minutter senere blev det endnu værre, da Steffen Rothausen kanonerede et flot langskud helt op i trekanten, hvor bolden ramte bagstangen og fløj ud på banen igen – helt uden at have ramt nettet. 

3-0, og så var den kamp definitivt lukket. I overtiden fik gæsterne scoret til 4-0 på et rigtigt “fumlermål”, hvor bolden efter en tur frem og tilbage mellem Gud og hver mand endte hos en Fuglebakkenangriber, der med et stor grin om mulen piskende den ind til 4-0. Så blev der fløjtet af, og et skuffet og nedslået Givemandskab kunne igen luske fra banen uden point på kontoen.  

 

Her en rigtig god hovedstødschance til Kasper Larsen, men desværre for Give gik hovedstødet lige forbi den ene opstander. Foto: Jim Hoff

Givetræner: Vi var bedst de første 70 minutter – men ineffektive 

Gives træner, Kasper Bach-Jensen, var da også en skuffet mand efter 0-4 mod et hold, han nok mente, man havde budt godt op til dans.  

-Jeg er virkelig skuffet over det her resultat. Jeg synes, vi er det bedste hold i 70 minutter, men desværre er vi alt for ineffektive og brænder mange store chancer. Kris rammer overliggeren efter 1 minut, og generelt holder vi Fuglebakken fra at skabe store chancer. 

-Deres to første mål kommer efter dødbolde, og der skal vi altså være skarpere. Efter 2-0 målet var det op ad bakke for os, der blev vi hårdt ramt og rejste os ikke rigtigt igen. Det er virkelig i overkanten, at vi taber den her kamp 4-0, år jeg nu står med en klar følelse af, at vi kunne have vundet den, konstaterer Kasper med skuffelse i stemmen.  

Han noterede sig Magnus Bitsch som Give bedste og så også gode præstationer af Kristoffer Larsen, Kasper Larsen og Peter Christensen.  

Give spiller næste gang 1. juni klokken 12.00 på udebane mod Kolding B., og det er med Kasper Bach-Jensens ord en “vind eller forsvind kamp” i forhold til at undgå direkte nedrykning.  

Magnus Bitsch fremhæves af Givetræner Kasper Bach-Jensen som sit holds bedste. Han blev i et forsøg på at skabe mere dynamik over kanterne flyttet ud på venstrekanten, men det projekt lykkedes ikke rigtigt. Foto: Jim Hoff

 

 Giveangriber Jakob Kristensen forsøger her at kæmpe sig gennem det kompakte Fuglebakken-forsvar. Foto: Jim Hoff

 

 Et frisparksforsøg fra Kristoffer Larsen endte uden målbart resultat. Foto: Jim Hoff