Tag med på en herlig nostalgisk fotorejse i Give og omegn

I 2007 blev der udgivet en lokalhistorisk ugekalender til Vejle Kommune. De mange fotos er leveret fra lokalarkiverne i Vejle Kommune - og her kan du se en række fotos, der knytter sig til vores egn. Og det er mega hyggeligt.

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk

GIVE-EGNEN: Et billede siger ofte mere end 1000 ord, og når billedet som i dette tilfælde her også tager os med på en rejse tilbage i tiden og fortæller en historie om mennesker, steder og begivenheder her fra egnen, er det såmænd ikke usandsynligt, at vi kommer over de 1000 ord.

Kig på billederne, lad historierne rulle gennem det indre biograflærred, når du her kigger på fotos fra de go'e gamle dage. Måske er der folk, steder og begivenheder, du kender til - og hvem ved, måske du selv er med på et foto - det sidste kræver dog nok en rimelig antik dåbsattest.

Hvert foto har en beskrivelse af situationen, stedet eller menneskene på billedet i højre hjørne. Og vi kommer vidt omkring lige fra Øster Nykirke, Gadbjerg, Lindeballe, Jelling, Gadbjerg, Thyregod til Give - hvor vi ser på benzinpumper, selvbindere, telefoncentraler, anlægsfest og meget mere. 

Rigtig god fornøjelse