Thomas Eje og Anders Bircow are back in business – og det endda på Diagonalkroen

Lørdag den 28. september kan du nok godt friholde al anden aktivitet, især hvis du er til brede smil og rungende latterkramper. Her får du nemlig mulighed for at dø af grin på kroen – igen! 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

KOMIK PÅ KROEN: Vi ved det godt! Du står faktisk lige og mangler den der ekstra fede julegaveidé eller nytårsgaveidé, der lige sætter prikken over i'et. Og her et godt forslag.  

Lørdag den 28. september får Give besøg af de komiske rester af Linje 3, nemlig Anders Bircow og Thomas Eje, der disker op med deres show ”Her er de to andre”.  

Folk der husker Linje 3 aner nok, at her er der ikke tale om et foredrag om cellemolekylær klimaresistent broccolisalat, men derimod hardcore folkekær hyggehumor og masser af grineren punchlines både på, over og under det berømte bæltested. 

Et sjovt historisk tilbageblik 

De to velanskrevne entertainere fortæller selv om deres show, at deres forestilling om er et (k)ærligt portræt og tilbageblik på succesen Linie 3 gennem 40 år.

Publikum oplever et gensyn med nogle af de bedste highlights, som krydres med nyskrevne dialoger fremført af Anders Bircow og Thomas Eje. 

Men forestillingen er samtidig også en fortælling om alt det, der foregik efter tæppefald: Overvældenhed, frustrationer, kriser, glæder og tårer, – ærligt og kærligt fortalt af Anders og Thomas. De holder den røde tråd hele vejen igennem og guider publikum gennem en musikalsk og komisk rejse over 4 årtier. 

Kromanden garanterer latterkramper 

- Vi tør godt love en aften med motion til lattermusklerne! udtaler Henrik Henriksen fra Diagonalkroen.  Og som den gode sælger han jo også er, understreger han lige på vej ud ad døren;  

- Husk vi kun har 200 pladser – og billetterne sælges på billetten eller ring 75 73 55 44 og tryk 2. 

Det kan ikke siges mere præcist og kontant, så her er altså muligheden for at gafle julegaven eller nytårsgaven over dem alle sammen, når Linje 2 kommer til byen.