Thyregod-Revyen rykker ud med Fuld Musik

Lørdag den 7. oktober går det løs igen med en masse sang, musik og revyløjer, når Thyregod-Revyen ryger ud over rampen i Thyregod-hallen. Det unge stærke revyhold har i den anledning en stor musikalsk overraskelse til folket. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalaavis.dk  

THYREHOD: Med efterårets komme og indtoget i oktober måned er det lige så sikkert som amen i kirken, at folket på Thyregod-egnen skal gøre sig klar til en tur i den lokale revymølle.  

Sådan bliver det også i år, hvor det unge topmotiverede revyhold står klar med 16 numre på scenen i Thyregod-hallen lørdag den 7. oktober - på ingen ringere end Putins fødselsdag.  
Nuvel, om en russiske galning optræder i revyen, kan vi ikke afsløre her, men vi ved i hvert fald, at vi på scenen kommer til at møde Louise, Henrik, Karina, Anne, Pauline, Søren, Morten og Claus på scenen, mens Else klarer jobbet som sufflør.  

- Derudover er der en lang række stærke kræfter ude bag kulisserne, der sørger for lys, lyd, sminke, teknik og scene, og de folk er bare utroligt vigtige for os. Uden dem, ingen revy, konstaterer holdets revyveteran, Henrik Højgaard.  

Gorilla eller prinsesse? 

Vores LokalAvis er på besøg hos revyholdet tirsdag aften, hvor hele holdet er på besøg hos Teatergarderoben i Kollemorten. Her skal der findes kostumer til de 16 numre, og det er lidt af en festaften for de muntre revyfolk, der boltrer sig i gorillakostumer, prinsessedragter (mest drengene) og politiuniformer ad libitum.  

- Der er nok at tage af her i Teatergarderoben. Vi er herude hvert år nogle uger før selve revyen for at finde kostumer og udklædning, og det er altid en sjov og festlig aften, fortæller Louise Timmermann, der er revyens instruktør. Hun har efterhånden været med i revyen en del år og har indtaget en mere og mere central rolle - både på og uden for scenen.  

- Traditionen tro laver vi en revy, hvor der er en god blanding af lokale numre og klassiske revynumre. Og så er vi jo en moderne revy, der er med på den nyeste teknologi, idet vi har lavet lyd og billeder til 5 af numrene på forhånd. Det er vores supertekniker, Morten, der står for den side af sagen, fortæller Louise. 

Lokale revyforfattere på spil 

Nogle af numrene er som tidligere beskrevet “lånte” numre, men 5 af numrene har man selv skrevet. Her har de rutinerede lokale revyforfattere Peder Skærlund, Anders Børresen og Kaj Grove været i sving med den kreative kuglepen, og revyholdet har også selv strikket et par numre samme med stærkt lokalt islæt.  

- Som optakt til revyen har vi mødtes til en brainstorm, og her har vi taget fat i emner som store bededag og yoga i dagplejen. Derudover kommer vi nok også til at hilse på både Tulle og Mette F., lyder det fra Louise med et skævt smil. Hun er jo selv kendt for at levere en spot-on Thyregod-udgave af statsministeren og så bliver det spændende at se, hvem der “vinder i Tulle-lotteriet" i år. Med mindre den gode “havnearbejder” selv dukker op på scenen – det er jo sket før i den lokale revyhistorie.  

Billetterne til revyen købes på https://thyregodvester.safeticket.dk, og hvis man nu synes, det er lidt bøvlet, eller møder udfordringer ved at købe på billetter på siden, så hjælper revyholdet gerne til. Man kan ringe til Louise på 41862784, så hjælper hun gerne med at få styr på billetterne.