Timeblomster & Stenhjerter i Livstræet: Kor-workshop med Hans Holm

Komponist og musiker Hans Holm er tæt på at have legendestatus i Give, qua de store musicals han satte op for et par årtier siden her i Give. Og nu vender han tilbage til ‘gerningsstedet’. 

Af Jim Hoff – jimhof@voreslokalavis.dk 

MUSIK: Kurts Kor er klar til den nye sæson, og her har tovholder og korstifter, Kurt Lundsfryd, en spændende nyhed, han gerne vil formidle. Og det handler netop om personen i denne artikels overskrift.  

- Med den interesse der i sin tid var for Hans Holms musicals i Give, tror vi det kunne gå hen og blive sjovt med et genhør. Hvem husker ikke “Livstræet”, “Stenhjertet”, “Timeblomsten” og “Morgenlandet”, der alle kørte her i byen med stor succes. Musikken herfra kunne nok være et genhør værdigt, lyder det fra Lundsfryd, der tilføjer:  

Det fejrer vi så ved blandt andet at lave et stævne med Hans Holm i februar, desuden julekoncerter i Thyregod og Farre samt en intern workshop med Tinebeth Hartkopff og endelig en forårskoncert i april.   

Den nye kor-sæson er i gang

Kurt kan derudover fortælle, at man starter med sin sæson nr. 37 i Kurts Kor med base i HUSET I Give med cirka 30 medlemmer med solid gennemsnitsalder og ambitionsniveau. Sæsonen kører fra start september til april, og det foregår i Huset mandag aften fra 19:00-21:30.   

Tilbage til det store kordag med Hans Holm. Det foregår lørdag den 3. februar 2024 i tidsrummet 10.00-16.00 på Ikærskolen i Give. Arrangementet afsluttes med en åben koncert samme sted kl. 15.30. 

Der vil også blive mulighed for stemmetræning sammen med Hans Holm i Huset i Give d. 17. januar kl. 19.00-21.30, men det er ifølge Kurt Lundsfryd kun et tilbud og ikke en forudsætning for at deltage i selve kordagen. Nodematerialer bliver tilsendt før 17. Januar. 

Har man spørgsmål til ovenstående, kan man roligt henvende sig til Kurt Lundsfryd på mail kurtlundsfryd25@gmail.com eller tlf.: 21795505