Tobias og Morten er klar: Nu åbnes der op for besigtigelse af boligerne på Kristine Madsens vej 

Knopskydningen i Give nye store boligområde ved golfbanen følger i dem grad forårets rytme, for nu er det tredje fine projekt ved “Golfbyen” klar til at blive vist frem for interesserede. Det drejer sig om de 22 boliger på Kirstein Madsens Vej med Tobias Langkjær og Morten Michaelsen som bygherrer. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BOLIG: I efteråret 2023 gik håndværkere i gang med at gøre klar til bebyggelse af det tredje boligprojekt ved Golfbyen i Give. Her var det lokale Tobias Langkjær, indehaver af Koncept Montage i Give, samt tømrerfirmaet Morten Michaelsen fra Uldum, der gik i gang med et byggeprojekt, der når det står færdigt tilbyder hele 22 boliger fra 108 til 11 kvadratmeter.  

Åbent hus den 20. maj og den 2. juni 

Det er danbolig i Give, der står for udlejningen af boligerne, og her kan indehaver og ejendomsmægler Lars Secher berette, at byggeriet går i den rigtige retning.

-Nu er den ved at være der. Det forventes, at den første bolig står klar til indflytning den 1. juni 2024. I den forbindelse vil den første udstillingslejlighed være klar til besigtigelse ved to gange åbent hus i maj måned. Det sker henholdsvis den 20. maj og den 2. juni – begge gange i tidsrummet 14.00-15.00. Begge dage trakteres der med udskænkning fra en pølsevogn, og der er også øl og vand. 

Alle er velkomne og kan bare kigge forbi uden tilmelding, oplyser Lars Secher. Det er ham, der optræder på billedet til denne artikel med danbolis nyansatte medarbejder, Mie Ryberg Madsen, der står for salg og vurdering. .

Man kan naturligvis også kontakte danbolig, hvis man vil have en fremvisning uden for åben hus-eventsene.  

Naturskønt område 

-Der er tale om 22 velindrettede boliger bygget i moderne stil. Der er brugt gode materialer, og boligerne er kendetegnet ved en rækken gennemtænke funktionelle løsninger. Der følger både en carport og et skur med til boligerne, og så er der anlagt terrasser på begge sider af husene.  

- Boligerne på Kristine Madsens Vej ligger i et naturskønt område, nogle boliger endda med udsigt til en lille hyggelig sø, oplyser Lars Secher.  

Området ligger som sagt tæt på golfbanen i Give, men det ligger samtidig også bynært.  

På vej til at blive byens største boligområde 

- Med den udvikling mht. nyt byggeri, der er her i området, er det tæt på at være byens største boligområde. Og det er populært, for der er stor søgning til de nye boliger generelt her i “Golfbyen”. 

- Der flytter folk til området her fra nær og fjern, og det er en meget varieret befolkningsgruppe lige fra børnefamilier til pensionister, der søger herud. Husene her på Kirstines Madsens Vej er meget pensionistvenlige, og de er forberedt til både el-bil og robotplæneklipper.  

Ønsker man yderligere oplysninger om boligerne på Kristine Madsens Vej kan man kontakte danbolig Give