Vesterlund Open Air klar med engelsk kult boogie-woogie rock og dansk pop af international kvalitet

Aktivitetshuset på det grønne område placeret i trekanten mellem Vesterlundvej, Sejrupvej og Tinnetvej kommer til at danne rammen om Vesterlund/Give Teaterforenings bud på en Open Air-fest i musikkens og sammenholdets tegn. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis,.dk

VESTERLUND: Vesterlund/Give Teaterforening spiller nu ud med et spændende musikalsk tilbud, hvor foreningen har hyret en velkendt popartist og et kopiband, der fyrer den af i bedste boogie-woogiestil.

Sangeren er Tim Schou, der brød igennem den danske lydmur sammen med sit daværende band ’A Friend In London’, da de via sejren i det danske melodi grand prix i 2011 landede en flot international karriere. Han går på scenen klokken 16.30.
Schou har opbygget et solo-navn i international klasse, efter tiden med bandet A Friend In London. På Spotify har Tim Schou 100.000 månedlige lyttere, så det er ikke en hr-hvem-som-helst der dukker op med guitaren på ryggen i Vesterlund. Og som kan opleves helt tæt på.

Kopibandet er Status Who, og de går på klokken 19.00. Her skal man nok næppe presse sin musikalske viden ret meget for at regne ud, at det er fede forrygende hits med de bombastiske guitarrifs fra det engelske kultband Status Quo, der er på den musikalske hovedmenu

Schou, Status Who og Strakspuljen

Denne fine menu serveres for gæsterne den 24.juni, og det musikalske gerningssted bliver udendørs-scenen ved aktivitetshuset, hvor de første sprøde akkorder klinger gennem den naturskønne luft i Vesterlund fra klokken 16.30.
Pladsen åbner klokken 15.30, og der er ifølge Charlotte Wengel fra arrangørgruppen stadig ”early bird-billetter” at få frem til 1. april. Herefter stiger billetprisen en anelse.

Musikken kører frem til klokken 22.00, og der vil blive lejlighed til at spise i den indbyggede pause.

- Grundet til at dette kan lade sig gøre her i Vesterlund, skyldes, at vi er sponsoreret af Vejle Kommune, Strakspuljen. Billetter kan købes enten på Billetto, hvor man lige skal søge på Vesterlund. Man kan også købe billetter hos mig på Sejrupvej 5, fortæller Charlotte Wangel.

Yderligere oplysninger finder man på Facebook Vesterlund/Give Teaterforening