VM i skulderklap: Frivillige fra Give Håndklub belønnet med håndboldtur til Boxen

En lang række frivillige i Give Håndboldklub var tirsdag aften sammen med to af klubbens ungdomshold inviteret gratis til VM-håndbold i Boxen i Herning. Det var Sparekassen Kronjylland, der havde taget spenderbukserne på og givet denne fine anerkendelsestur til de frivillige i klubben. 

Af Jim Hoff- jimhoff@voreslokalavis.dk 

SKULDERKLAP: Tirsdag sidst på eftermiddagen kørte en proppet bus fuld af glade håndboldfans fra Ikærhallen i Give med kurs mod Boxen i Herning. Indhold: En række frivillige fra erhvervsklubben i Give Håndboldklub samt to ungdomshold. Mission: At se VM-håndboldkampen mellem Danmark og Rumænien. 

Det var Sparekassen Kronjylland, der i forvejen er sponsor i erhvervsklubben, der havde sponsoreret billetter til hele flokken ud fra devisen om, at vi alle skal huske på at sætte pris på de frivillige, der dag ud og dag ind smider en masse tid og ressourcer i foreningslivet.  

Og hvilke smukkere påskønnelse end en gratis tur til vaskeægte VM-kamp med Danmark som den ene part på hjemmebane! 

Bussen var sponsoreret af Lars Secher, danbolig og revisor Erling Lund, de havde også sponsoreret  sodavand samt de sandwiches, som Nytorvs Bageri havde sørget for til turen til den midtjyske højborg for sport.  

 De unge mennesker hyggede sig i bussen. Foto: Lars Secher

“Fedt at give så mange mulighed for en fed oplevelse” 

Tina Risbjerg Uth, der er kunderådgiver hos Sparekassen Kronjylland i Billund og hjemmeboende i Give, repræsenterede denne aften Sparekassen Kronjylland, og hun var en glad ung dame.  

-Det var en super aften for både store og små. Sådanne ting er netop med til at gøre én stolt af sin arbejdsplads - det er da fedt at få muligheden for at give så mange børn, frivillige og håndboldglade i klubben en oplevelse, lød det fra Tine efter den store håndboldoplevelse.  

Efter selve busturen gik det direkte ind i Boxen, hvor der var ‘forkamp’ mellem Serbien og Chile, Delegationen fra Give kunne også drysse rundt og kigge på omgivelserne i den store håndboldarena og hilse lidt på flere prominente folk fra håndboldverdenen. Det blev da også til en del selfies med både håndboldstjernedrys og brede smil på plakaten.  

Så gør vi klar til landskamp, piger. Foto: Lars Secher

Flot håndboldaften 

Aftenens hovedattraktion, selve kampen mellem DK og Rumænien blev en håndboldfest af de helt store. De danske værter blæste rumænerne sidelæns ud af håndboldhallen og vandt stensikkert med 39-23. Spændende blev det godt nok aldrig, men stemningen var fantastisk - næsten på niveau med den, håndboldfolket kender hjemme fra Ikærhallen, når de lokale håndboldhelte løber på banen. Sådan sagt med glimt i øjet.

Den kvikke læser, og TV-seer, har sikkert bemærket, at de danske kvinder på håndboldlandsholdet har Sparekassen Kronjylland på brystet som hovedsponsor, og i den ånd kan man vel godt sige, at håndboldpigerne ikke sparede på kasserne, da de denne aften kronede Jyllands håndboldborg som uindtagelig. 

 Kanonstemning i Boxen i Herning, da Danmakr mødte Rumænien. Foto: Lars Secher

 "Vi arbejder jo for hele håndboldklubben"

Lars Secher, der er næstformand i håndboldklubbens erhvervsklub, kvitterer den lokale filialdirektør for Sparekassen Kronjylland, Billund, for det gode initiativ.  

- Det er stærkt, når en af vores sponsorer helt på eget initiativ går ind og leverer sådan et tilbud her. Godt tænkt at belønne børnene i håndboldklubben med sådan en tur, det bliver jo en oplevelse, de aldrig vil glemme. Og det passer så fin ti tråd med, at vi i erhvervsklubben gør meget ud af at kommunikere, at vi ikke kun støtter elitehåndbolden i klubben.

- Vi arbejder for hele klubben. Derfor er det fedt, når en sponsor er med til, at vi kan give vores ungdomsspillere og gode frivillige den slags oplevelser her. Og det var en virkelig fed oplevelse for alle, pointerer Lars Secher.