Yderligere 3 spillere på plads: Sebastian, Adam og Kasper tørner ud for Give GK også i næste sæson

Give Håndboldklub er i disse dage og uger i gang med at få styr på divisionstruppen til sæson 24/25. Søndag eftermiddag præsenterede klubben 3 spillere fra den nuværende trup, der tager et år mere i Give. Dermed er 8 spillere på plads. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

HÅNDBOLD: Lige her og nu handler det på det sportslige plan naturligvis om at stabilisere de to divisionshold i 2. og 3. division i Give HK, så de ikke ryger med i nedrykningsmudderet. Men samtidig arbejdes der også i kulisserne på at få sat en slagkraftig trup sammen til sæson 2024-25 – og frem for alt en noget brede trup, end trænerne har haft at arbejde med på de to hold i denne sæson.  

Tidligere kunne klubben præsentere de 5 første spillere til næste sæsons trup i skikkelse af Simon Søgård, Simon Madsen, Jonas Bilbjerg, Jakob Skov og Frederik Lindeman – alle spillere, der er knyttet til truppen i år også.  

To stregspillere og en playmaker

Søndag eftermiddag i forbindelse med hjemmekampen mod Rækker Mølle kom der så yderligere 3 navne på bordet, idet det blev offentliggjort, at stregspiller Adam Hansen, playmaker Sebastian Hansen og stregspiller Casper Møller alle er klar for klubben også i næste sæson.  

Den dygtige og rutinerede Sebastian har spillet i Give siden sæsonen 2016-17 og er lige nu på vej tilbage efter en akillessene-operation, Adam Hansen kom til klubben i 2023, akkurat som Casper Møller - to unge fremadstormende herrer der kommer med masser af håndboldsult. 

Der arbejdes videre eliteudvalget med at få endnu flere spillere på plads - både fra den nuværende trup, ligesom man naturligvis også kigger ud af byen efter nyt, spændende håndboldblod, der kan være med til at skabe nogle nye dynamikker og sportslige muligheder i trupperne.