Ny bog fra lokal mand: Daniel Rye gæster Give bog & Leg

Daniel Rye samler tråden op, hvor bestselleren Ser du månen, Daniel slap, og fortæller en universel historie om at forlige sig med sin fortid og fremtid. 

BØGER: I sommeren 2022 tog fotografen Daniel Rye til Washington for at se en af sine torturbødler i øjnene. Turen satte en eksplosion af tanker i gang og blev kulminationen på den indre rejse, han har været på, siden Islamisk Stat frigav ham. 

På den ene side ville han videre – leve et normalt liv, skabe en familie. På den anden side skulle han se sine traumer i øjnene, forholde sig til efterretningstjenesters spørgsmål og besøge sine medfangers efterladte. 

I ‘Nærmest fri– min vej ud af mørket’ tager han læseren med på rejsen, fra han trådte ud i friheden efter 13 måneder som gidsel. Fra dette første skridt begyndte en ny overlevelseskamp, den universelle kamp for at finde sig til rette imellem den, man er, den andre ser, og den man gerne vil være.  

Mød Daniel i Give den 28. september i boghandlen

Gang på gang har han troet, at han havde lagt fortiden bag sig for så igen at blive revet tilbage. Til sidst konfronterede han sig selv og sin historie. 

Bogen følger op på bestselleren Ser du månen, Daniel af Puk Damsgård. Men denne gang er det Daniel Ryes egen stemme, som styrer fortællingen. 

Daniel Rye er som bekendt opvokset her på Give-egnen, og derfor har Heidi fra Bog & Leg i Give inviteret den lokale forfatter på besøg i butikken torsdag klokken 17.00 den 28. september 
 
- Vi har naturligvis den nye bog her i butikken, og vi har lavet aftale med Daniel om besøg i butikken, hvor man kan købe hans bog og få den signeret lige her i den lokale boghandel , fortæller Heidi.