5-1 sejr over HIK - GTK var flyvende på Kristi Himmelfartsdag

Med to nye spillere på holdkortet drog Give Tennisklub mod hovedstadsområdet for at dyste mod Hellerup Idrætsklub i elitedivisionen. En fight mellem to klubber, der i forhold til DM-guldet forventes at ligge i segmentet lige under de to storfavoritter fra KB og Gentofte. Og en svær udekamp for GTK. Men en artikel i tennisavisen havde fyret godt op under GTK'erne. 

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk

TENNIS: Holdet var forandret på to punkter, da GTK stillede op til dyst mod HIK på Hartmannsvej i Hellerup. Tilbage på holdkortet var holdkaptajn Patrick Kristensen, der er tilbage fra et ophold i USA og tyske Michel Dornbusch havde også fundet GTK-dragten frem igen.

I forhold til sæsonens første kamp var Frederik Press og Niels Visker ikke med, men det skulle vise sig, at GTK stillede med en slagkraftig enhed.

EFter de fire singler var afviklet førte Givemandskabet således 4-0 , hvor det ret beset kun var Michel Dornbusch i 1. single, der måtte kæmpe ekstra hårdt for sejren via en 10-8 afgørelse i tiebreak.   

I herredoublen gjorde Michel Dornbusch og Florian Barth rent bord og besejrede Valdemar Frederik Pape og Jakob Melskens med 6-0, 6-3. Lidt gevinst var der dog trods alt til værterne, idet Andre Meinertz og Ager Ildor besejrede Patrick Kristensen og Fynn Lohse med 6-3, 6,7 og 10-7 efter en drabelig tæt affære. 

Retursmash til Tennisavisen

Op til kampen havde Tennisavisen været ude med en vurdering af holdene og de respektive klubbers muligheder i elitedivisionen, og den artikel havde GTK-spillerne også læst. 

Her hed det blandt andet: 

- Give har to gange vundet mesterskabet inden for de seneste år, men truppen er blevet smallere og spørgsmålet er, om Give-eventyret er ved at være forbi. Kan holdet stille med Daniel Masur jævnligt, så skal det nok gå, og så er slutspillet absolut en mulighed, men Masur spiller på touren og kan derfor være forhindret i mange holdkampe. Resten af truppen holder nogenlunde niveau, men flere af spillerne har set deres bedste dage.

Især det sidste udsagn var faldet GTK-spillerne for brystet, hvor en bredts milende Florian Barth på Instagram efter sejren over HIK med slet skjult ironi takkede Tennisavisen for at fyre op under ham og gutterne ved at konstatere, at avisen mente, at "flere af GTK-spillerne har set deres bedste dage".

Ud fra den devise, skal vi nok undlade at skrive knap så pænt her i Vores LokalAvis om de andre hold i elitedivisionen - den slags virker jo åbenbart som motivationsmæssig brændstof, smiley. 

 

Holdkaptajn Patrick Kristensen var tilbage på GTKs hold, og det fejrede han med at udradere sin modstander Asger Ildor 6-1, 6-2 i 3. single. Foto: Jim Hoff

Dagens kampe i single: 

1. single: Valdemar Frederik Pape- Michel Dornbusch: 6-4, 3-6 og 8-10

2. Single: Andre Meinertz - Florian Barth: 3-6, 4-6

3. Single: Asger Ildor - Patrick Kristensen: 1-6, 2-6

4. Single: Jakob Melskens - Fynn Lohse: 4-6, 4-6

Med sejren fastholder GTK sin position i toppen af elitedivisionen, hvor holdet sammen med Gentofte, B 93 og KB har 13 points for 2 kampe. Lyngby, HIK, HRT og Fruens Bøge ligger i den kedelige ende af rækken med henholdsvis 2 og 0 points efter to kampe. 

Bemærk næste kamp spilles onsdag den 24.5. klokken 14.00

GTK spiller næste gang den 24. maj (ja, det er en onsdag) klokken 14.00 (ja, det er midt på dagen) mod bomstærke B 93. Kampen bliver transmitteret live på TV på Sport Live - måske dette kan begrunde det noget mærkværdige og tilskuerfjendske tidspunkt? 

Det er jo sandsynligvis Sport Live, der har sat dagsordenen her!