Få styr på dit badmintonudstyr

Onsdag den 27. september inviterer 2 lokale badmintonklubber i samarbejde med Sportigan Give og Forza DK alle interesserede til infoaften/eftermiddag om ketcherkøb i Søndermarkshallen. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BADMINTON: De to lokale badmintonklubber fra Give og Grønbjerg-Langelund har på alle leder og kanter et fint samarbejde, og nu springer de ud som tovholdere på en infoaften/eftermiddag, hvor der er fokus på ketchere og indkøb af samme.  

Det sker i Søndermarkshallen den 27. september henholdsvis klokken 16.30, hvor det fortrinsvis vil være for ungdomsspiller og klokken 18.30, hvor det mestendels vil henvende sig til seniorspillere og motionister.  

Eventen er funderet på et samarbejde mellem de to klubber, Sportigan i Give og Forza DK. Det er sidstnævnte, der stiller med John Rosengren, som vil være klar med råd og vejledning omkring ketchere.  

- Der vil være mulighed for at prøve ketcherne, da vi opstiller 3 boldkanoner. Vi mener at den rigtige ketcher kan have  stor betydning for dit spil og at det ikke  behøver at være dyrt at gå til badminton, fortæller Benjamin Ravn, der er formand i Give  Badmintonklub. 

Benjamin kan også oplyse, at Sportigan Give vil være til stede med rigtigt gode tilbud på badmintonketchere, badmintontasker, badmintonsko og badmintontøj 
Endvidere vil de gode folk fra den lokale sportsbutik have klubkollektion med, så man kan prøve størrelse inden bestilling og tryk. 

- Trænere og bestyrelsesmedlemmer fra andre klubber skal også være meget velkomne. Tag endelig bare venner og familie med, der vil være gratis kaffe og saft, lyder det fra Benjamin.