Foreningerne har ordet: Proshoppen Pinseturnering i Give Golfklub

På en solrig 2. Pinsedag mødte 84 friske medlemmer af Give Golfklub op til klubbens Pinseturnering, som traditionen tro blev sponseret af Proshoppen ved Karsten Kirsch, og som blev afviklet i et format, som blev introduceret første gang til klubbens 25 års jubilæum i 2018.

Af Jette & Lars Hannerup

GIVE: Formatet var Greensome Eclectic, en parturnering hvor parrene spillede de samme 9 huller 2 gange. Greensome er en variation af foursome, hvor begge spillere i parret slår ud fra teestedet og herefter vælger den bedste bold, som spilles videre af den spiller, hvis bold ikke er valgt. Herefter skiftes spillerne til at slå til bolden som i foursome. Hvis parret på anden runde laver en score bedre end på samme hul på første runde, noteres den bedre score som tællende for hullet.

 Dette gav nogle flotte og meget tætte scores, i A-rækken var der således kun 2 slags forskel mellem nr. 1 og nr. 10, og dermed måtte de fleste placeringer afgøres på handicap. De 5 bedste par i de 2 rækker blev præmieret med fine gaver sponseret af Give Golfshop og derudover var der gavekort til caféen for nærmest flaget på par 3 hullerne. Sædvanen tro blev der også trukket lod om klappepræmier blandt de deltagere, der ikke havde vundet en præmie.

 Efter turneringen var der godt humør både i klubhuset og på terrassen. De fleste af spillerne havde også takket ja til Gretes tilbud om golfburger eller smørrebrød og frivillige stod klar til at assistere, så de mange deltagere også kunne få slukket tørsten i det gode Pinsevejr.

Resultater:

A-rækken

1. Morten Løvstad / Magnus Carstensen 30 slag

2. Jette Hannerup / Lars Hannerup 31 slag

3. Jesper Andersen / Lars Utoft 31 slag

4. Ruth Jørgensen / Bjarne Jørgensen 31 slag

5. Jette Schytt / Kim Thorøe 31 slag

B-rækken

1. Jeanet Jørgensen / Allan Jørgensen 29 point

2. Anette Nielsen / Svend Åge Andersen 28 point

3. Gitte Thuesen / John Thuesen 27 point

4. Marianne L. Andersen / Ole Andersen 27 point

5. Anne Busch / Franz Busch 27 point

Nærmest flaget på par 3 hullerne

Hul 3 Anette Nielsen 14,65 m

Hul 6 Inger Hjørnholm 1,52 m

Hul 9 Bodil Albrechtsen 3,82 m

Hul 13 Stephen Bihl 1,67 m

Hul 17 Claus Brinch 1,94 m