Give fejede gulv med Lyngby: Tæt på medaljespillet efter 6-0 i Lyngby

Onsdag eftermiddag/aften stod der Lyngby på tennismenuen for Give Tennisklubs elitedivisonsmandskab. Og der blev i den grad spist op. GTK'erne landede en stensikker 6-0 sejr og er nu snublende nær en plads i medaljespillet.

Tekst og foto Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk

TENNIS: GTKs nye holdkaptajn Patrick Kristensen havde før dysten mod Lyngby udråbt netop denne kamp som en nøglekamp for klubben. Dels handlede det om at holde afstand til de nederste trælse pladser, dels handlede det om at holde fast i top 4-positionen og den vej rundt fastholde drømmen om at komme med i final four, medaljespillet.

Det projekt fik fine vinger at flyve på, for da de fire singler var overstået stod der 4-0 til gæsterne fra det jyske-tyske. De fire sejre kom forholdsvist problemløst i hus. Kun Niels Visker i 2. single måtte kæmpe lidt ekstra hårdt for sejren i 2. sæt. der endte 7-5 i GTK-mandens favør.

Der var lidt mere krydderi, i hvert fald hvis man taler om spænding, i de to herredoubler, hvor GTK begge gange skulle ud i 'forlænget spilletid' i 2. sæt for at hive sejren hjem. 

Lugter mere af medaljespil end nedrykningsspil

Med 6-0 sejren i hus ligger Give godt til i elitedivisionen på en 4. plads med 21 points. Der er hele 13 points ned til Lyngby på 5. paldsen og blot 5 points op til B93 på rækkens 1. plads. 

Ud fra den stilling kan man godt tillade sig at ytre store forhåbninger om endnu et medaljespil til GTK. Selvfølgelig kan der stadig ske forskydninger i de sidste 3 kampe mod HRT, KB og Gentofte, der alle afvikles i starten af august måned. 

GTKs næste kamp er den 6.august hjemme i Gryden mod HRT, endnu en nøglekamp, der skal vindes for definitivt at mane nedrykningsspøgelset langt væk.  Derpå venter to pivhamrende svære kampe, begge på udebane, mod KB og Gentofte. Altså svære for KB og Gentofte, smiley!

 Resultater Lyngby - Give

1. single: Gustav Theilgaard - Frederik Press: 2-6, 1-6

2. single: Theodor Boisen - Niels Visker 4-6, 5-7

3. single: Frederik Myhre - Florian Barth 1-6, 1-6

4. single: Amir Elbeg - Patrick Kristensen 3-6, 2-6

1. herre double: Gustav Theilgaard/August Brostrøm Poulsen - Patrick Kristensen/Frederik Press 4-6, 6-7

2. herre double: Theodor Boisen/Amir Albeg - Niels Visker/Florian Barth 1-6, 5-7