Give Krocketklub er værter for DM

Lørdag og søndag vil der være hektisk og glad aktivitet på Give Stadion. Fodbolden er her sat på pause, men til gengæld indtager 120 kampberedte køllesvingere arenaen for at dyste om DM-guld

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

GIVE: Give Krocketklub kan se frem til en travl weekend her lørdag den 16. og søndag den 17. september. Her er den lokale klub nemlig vært for DM i kroket for hold.

Her kommer i alt 120 spillere fra hele landet for at dyste om DM-guld, og samtidig md de sportslige dueller på grønsværen vil der også være lagt op til sociale foranstaltninger som fællesspisning osv.

Det fortæller Irene Højgaard, der er formand for Give Krocketklub, og hun ydermere berette om to tætpakkede dage, der hver dag starter klokken 8.00 med indskrivning og kaffe. Herefter går spillerne ud og dyster på de i alt 26 baner, der bliver stillet op på Giv Stadions mange fodboldbaner.

- Fodboldklubben har været så flinke at holde banerne fri til os hele weekenden, og det er vi naturligvis glade for. Lørdag klokken 18.30 er der festmiddag, og søndag ved 16.30-tiden vil der være officiel præmieoverrækkelse, fortælle Irene.

Hun glæder sig til DM-stævnet, og er naturligvis også stolt over, at Give Krocketklub er fundet værdig til at stå som værter for et danmarksmesterskab.