Kaptajn Larsen hædres for 200 kampe i grønt før aftenens topbrag mod Kolding B

Torsdag aften er der dømt vaskeægte topbrag på Waldstadion i Give, når Gives jyllandsseriehold løber på banen mod Kolding B. Det er nr. 1 og nr. 2, der her tørner sammen. Og det er vigtigt. Men før kampen sker der også en markant begivenhed, når holdets kaptajn, Kasper Larsen, hædres for 200 kampe for 1. holdet i Give Fremad. Læs her assistenttræner Jesper Jochumsens glimrende karakteristik af denne fantastiske klubmand og kulturbærer.

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis

FODBOLD: Kasper Larsen er den 3. aktive spiller der nu er i klub 200. Det burde vidne om et hold, som er oppe i årerne. Dette er langt fra sandt - dagens jubilar er kun 27 år og har de sidste par år været anføreren på holdet. Jeg har kun haft æren af at være på hold med ham i 10 procent af hans kampe, men i den korte periode har jeg oplevet en mand, der altid går forrest; om det er på træningsbanen, til kamp, socialt eller i omklædningsrummet, så er han den første til at byde ind og den sidste til at gå.

Skal der ryddes op efter træning, er han som kaptajn ikke for fin til at samle kegler op, han har altid tid til at snakke med andre spillere og guide dem. I kamp er hans vindermentalitet voldsom beundringsværdig. Uagtet, hvad der står i kampen, eller hvornår i kampen det er, så tackles der altid igennem, og alle bolde er lige vigtige. Intet gøres halvt. 

Går altid forrest - også socialt

Man kan altid høre ham lede sit hold, kommunikere med sine trænere, og til tider også hjælpe dommeren med at forstå reglerne. Socialt går han altid forrest - han bærer et stort ansvar for, at Give Fremad socialt er et fantastisk sted at være, og som det sidste års tid kun er blevet bedre.

Udover at være en fantastisk fodboldspiller, så er han endnu mere vigtigt et fantastisk menneske og en rollemodel for alle, han møder. I dag spiller min, Give - og vores allesammens anfører sin Kamp nr. 202.

Kasper Larsen i løb

Og så tilbage til studiet og sportsredaktøren:

Aftenens kamp kan vise sig at blive en ægte deal-breaker for Give, der med en sejr over rækkens nr. 2 fra Kolding B. kan bringe sig hele 8 points foran rækkens 2. plads. Vinder Give i aften er det holdets 6. sejr i træk – og så hedder pointhøsten 18 points.Der er med andre ord masser af gode runde til at smutte op på Waldstadion i aften klokken 19.00. Først og fremmest skal der klappes af kaptajn Larsen, og kan man toppe det med at juble over en Give-sejr, så bliver det jo en perfekt aften for de grønne.

Bonusinfo: Kasper Larsen debuterede på klubbens 1. hold tilbage i 2013. Dengang hed træneren Gert Hougaard, og holdet spillede i serie 3.