Lokalsportens stemme: Flot udvikling - Give Fremads U14 Piger vil gerne spille fodbold

14 humørfyldte, snakkende og engageret piger fra Give Fremad står nu klar til at erobre efterårssæsonen med 11-mands fodbold.

Af Mette Schmidt – på forældregruppens vegne

UNGDOMSFODBOLD: Kan I huske Give Fremads u14 piger. De kæmpede i foråret udenfor banen med at samle stemmer i en konkurrence om at vinde penge til en udlandstur.

Pigerne gik fra dør til dør, stod i dørene til diverse arrangementer i Ikærhallen, tog mikrofonen i større forsamlinger og opfordrede familier og venner til at stemme.

Desværre tabte pigerne kampen om pengene. Men de vandt på selvtillid, kampgejst, vilje og fællesskab.

Flot udvikling

Give Fremads U14 pigefodboldhold har banet vejen for en imponerende udvikling. Fra beskedne 8 spillere da coronaen sluttet og med resultater der ikke vil skrives om (Tabte 18-3 og 12-1) har holdet vokset sig til en kraftfuld styrke på 14 humørfyldte, snakkende og engageret piger, der er klar til at erobre efterårssæsonen med 11-mands fodbold.

Denne bemærkelsesværdige vækst er en hyldest til spillernes engagement og kampgejst både på og udenfor banen, trænerens dygtighed, forældrenes opbakning og klubbens dedikation.

 

Stædige tøser med lyst til udvikling

Holdet har også netop deltaget i Ramsing Fodboldcup, hvor de satte deres evner på prøve blandt 8 stærke hold. Give Fremads piger gjorde en rigtig god præsentation, da de endte som puljevindere og blev nr. 4 ud af 8 hold, hvor det var den sidste kamp, der afgjorde, om de kom på podiet, eller lige ved siden af.

Desværre var kampen programsat til 08.30, og Give pigerne tabte desværre den samt en plads på podiet. Men præstation til dette fodboldstævne afspejler virkelig pigernes stædige vilje, udvikling og evne til at spille fodbold, især efter kl. 10.00.

Stort tillykke til Give Fremads U14 piger fodboldhold med deres imponerende udvikling og fortsæt det gode arbejde piger