Lokalsportens stemme: Give Fremads andethold har banket døren ind til S1!

Give Fremad har skabt historie med deres sensationelle oprykning til Serie 1, og det er bemærkelsesværdigt, at det er klubbens andethold, der har opnået denne præstation. Det er svært at beskrive denne oprykning, men lad os understrege at det er helt igennem vanvittigt - på den fede måde. 

Af Give Fremad 

FODBOLD: Det er blot anden gang i klubbens historie, at andetholdet spiller i serie2 - Første gang var i efteråret 2018 hvor Kasper Larsen havde overtaget roret efter Brian Sølund Kristensen, som var rykket op som førsteholdstræner dengang.  

Det er usædvanligt med et andethold som spiller i samme række eller endda bedre end 
de andres førstehold i nærområdet - Det er altså på højde eller bedre en byer/klubber som Bl.a. Brande (oprykket til S1), Billund (S3), Skibet (S1), Hover (S3), Jelling (S4), GOG (S4), Grindsted (S2).  

Holdet har kort sagt brudt barrieren for, hvad der forventes af et andethold! Holdets spillestil er præget af hårdt arbejde fra forreste geled og til bagerste mand. Holdet er bygget på en stærk ”stamme” af spillere med mange førsteholdskampe. 

Brian Sølund har gjort det igen - skaffet en flot oprykning til Give Fremad. Foto:Jim Hoff

Spilstyrende med rækkens bedste defensiv 

Holdet forsøger ofte forsøge at være spilstyrende. Dette gør man dog ikke for enhver pris, da det jo altid er sejren og de 3 point, som er i højsædet. Dette har gjort dem til en udfordring for enhver modstander igennem sæsonen.  

Deres defensiv skiller sig især ud som den bedste i rækken – Man har kun lukket 11 kasser ind i 13 kampe, og det er med afstand den bedste defensiv! 

I den offensive del af spillet, der stjæler Bech brdr. (”Chris Foden” og ”Calle”) overskrifterne ved at stå bag halvdelen af holdets scorede mål.  

”Calle” har evnen til at lave nogle klasse aktioner, som kan være pointgivende i løbet af en sæson. Han kunne formegentlig med rette have scoret dobbelt så mange, men han har vist klassen og prioriteret kampene, hvilket har været stærkt medvirkende til den flotte sæson.

 Humørbombe og trivselsminister Flemming Duus på arbejde. Foto: Jim Hoff

Hvem står bag denne sensationelle oprykning? 

Cheftræner Brian "oprykker" Sølund nappede selv cheftrænerrollen for klubbens andethold – Det var nok en god blanding af savnet til omklædningsrummet, men ligeledes stod klubben og havde brug for ekstra hænder grundet nyt 3’ hold. 

Trods tilbud fra højere hylder, så har ”B” vist sit grønne hjerte endnu en gang, og det er en klubmand som samtlige klubber vil have. 

Assistenttræner Flemming "løjer" Duus spiller en afgørende rolle i at skabe en positiv stemning i klubben. Hans evne til at få spillerne til at smile og trives er en værdifuld grundsten i det nuværende setup! 

Holdleder Lars P. sørger for, at alt omkring spillerne er i orden og passer ligeledes sin rolle som træner for tredjeholdet - Hans dedikation og indsats gør altid en forskel. 

Give Fremads rejse til Serie 1 er bygget på dedikation og ihærdighed i kampene, og nu venter nye udfordringer i Serie 1, men Give Fremad har allerede bevist, at de er klar til at skubbe overliggeren til et nyt niveau!  

Ps. Kom på stadion lørdag kl. 12 og stik en High Five samt et tillykke med oprykningen! 

Den altid knivskarpe holdleder Lars Pedersen.Foto:Jim Hoff