Nederlag på 4-2 til Lyngby: Give Tennisklub tabte sæsonpremieren  

Give Tennisklubs hold i elitedivisionen startede sæsonen på en svær udebane i Lyngby. Give stillede med et rent tyskmandskab, der bed godt fra sig i singlerne, men i de to doubler hev Lyngby stikket hjem. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

TENNIS: Så blev tennissæsonen for alvor servet i gang, da Give Tennis Klub (GTK) drog østpå for at dyste i sæsonpremieren mod Lyngby.  

Give stillede op med Frederik Press, Leon Schütt, Fynn Lohse og Leo Kim Schörner, mens Florian Barth tog den som ikke-spillende holdkaptajn. Lyngby stillede med følgende mandskab: Frederik Løchte Nielsen, Theodor Boisen, Valdemar Soldbro Dubin og August Brostrøm Poulsen. 

Press slog den tidligere Wimbledon-vinder 

GTK startede glimrende ud med at vinde 1. single, hvor Frederik Press med maskingeværsserven slog den tidligere Wimbledonvinder i double, Frederik Löchte, med 7-5, 6-4. 2. singlen gik dog til Lyngby, hvor Leon Schütt (debut for GTK) tabte 6-4, 6-4 til Theodor Boisen 

Det samme scenarie gentog sig i 3. og 4.single, hvor Gives Fynn Lohse tabte 6-4, 2-6 og 10-3 til Valdemar Soldbro Dubin efter en neglebidende tæt affære. I 4. single rettede Leo Kim Schörner op på tingene og udlignede til 2.2, da han besejrede August B. Poulsen med 6-0, 5-7 og 10-1. 

 

 Frederik Press besejrede Frederik Løchte i 1. singlen med 7-5, 6-4.Foto: Jim Hoff

Helt lige inden de to doubler 

Dermed stod der 2-2 på score-tavlen, inden de to doubler gik i gang. Her var hjemmeholdet skarpest og gjorde rent bord. I 1. herredouble besejrede Frederik Løchte/Valdemar Soldbro Dubin Press og Lohse med cifrene 6-4, 62. Her var der ikke så meget at komme efter for GTK-duoen. 

Det var der til gengæld i 2. doublen, hvor det blev virkelig tæt og de berømte små marginaler, der afgjorde dysten til hjemmeholdets fordel. Theodor Boisen/August B. Poulsen besejrede her Schörner og Schütt med 6-4, 7-10 og 10-8. 

Dermed sikrede Lyngby sig en 4-2 sejr i sæsonpremieren, mens GTK’erne så passende kan blive i det københavnske og slibe tennisketcherne, før det næste opgør, der venter allerede onsdag den 15. maj på udebane mod de danske mestre fra KB. Sandsynligvis sæsonens sværeste kamp.  

Viel Glück, die Herren!

Bonusinfo: GTK spiller sæsonens første hjemmekamp onsdag den 5. juni klokken 15.00 i ”Gryden” mod Rødovre.