Så har vi også prøvet dét!

Sportsredaktionen har modtaget dette fine skriv fra jyllandsserieholdets assistenttræner Jesper Jochumsen, der her med egne ord beskriver, hvordan han ser på Give Fremads flagskib første runde i Jyllandsserien 1.

Af Jesper Jochumsen

Efter 2 oprykninger på 1 1/2 år, så blev foråret 24 endestationen for denne gang, hvilket betyder nedrykning til JS2. Et forår som desværre ikke gik som forventet, hverken for spillere eller trænere.

Foråret startede med 7 træningskampe, samt de 5 første kampe i JS1, hvor vi som minimum manglede 3 spiller fra start 11erne i alle kampene.

Det gav ikke den start vi ønskede. Det skal dog ikke være en undskyldning. Men desværre blev det startskuddet på en sæson, hvor vi desværre manglede det sidste i mange kampe.

Mærkede klart det højere niveau

En sæson hvor vi mærkede, at niveauet på banen var skruet op, men også setuppet omkring alle klubberne var et niveau op. Lærerigt for os alle, både på banen og trænerstaben.

Vi mærkede at alle vores små fejl blev straffet med det samme og på en måde, vi ikke har været vant til. Fejl i opspil blev straffet, brændte chancer var dyrere end tidligere, opvarmning eller taktik med små fejl blev straffet. Det føler vi , at vi har lært af, og vi føler at vi står godt rustet til den kommende sæson i JS2.

Og her er målet klart: Vi skal tilbage i JS1!

Vi har fået smag for det, vi har et arbejde som skal gøres færdig. Vi skal vise, at vi kan være med på det niveau. 

Det kræver et efterår, hvor vi fra kamp et skal være klar. Og det er vi! Det brænder i drengene for at spille os tilbage i den række, som vi mener, vi har niveau til. Game on de grønne!!

Vi mister vores keeper Anders Hauge, som prøver lykken i USA. Held og lykke, og tak for denne gang. 

Keeper Anders Hauge drager til USA på et udelandsk fodboldeventyr sidst i juli og er dermed tabt for Give Fremad. Foto: Jim Hoff

Om der kommer nye spillere ind, vides ikke, men vores nuværende trup er også stærk nok til at sikre os den oprykning, som målet er.

 Da vi var så dygtige at vinde 2 kampe i pokalen, så lever drømmen om en kamp mod Horsens, Esbjerg eller måske OB i næste runde. Det bliver spændende - og som alle ved, så er pokalen den hurtigste vej til Europa. 

 Dedikation og opakning

Vi vil som altid rose alle omkring klubben for jeres dedikation i klubben. Det er alt fra bestyrelsen, billethuset men også den store opbakning som vi altid har, uagtet om vi spiller hjemme eller ude.

Vi er en lille klub i forhold til dem vi spiller imod, men opbakningen er misundelsesværdig – noget vi også hører fra alle vores modstandere. Og det er også den følelse, jeg og Kasper står med efter nu 2 og 2 1/2 år i klubben. Tak!

Nu står den på ferie og afslapning, Nina er glad for, hun slipper for at vaske spillertøjet i en måneds tid. Men jeg kan mærke på hende, at også hun glæder sig til at vaske spillertøj igen.

Vi ses på banen- husk fodbold skal ses på stadion!

 

Truppen der i foråret spillede Jyllandsserie 1 i Give Fremad - klubbems højeste placering i rækkerne nogensinde Foto Jim Hoff