Sdr. Omme vandt vinterturneringen i billard 

Den årlige vinterturnering for lokale billardklubber er afsluttet ved det store finalestævne i Givskud, hvor der vanen tro var god stemning og hygge omkring de grønne borde.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVSKUD: Det blev spillerne fra Sdr. Omme Billardklub, der trak det længste strå i dette års vinterturnering for lokale billardklubber.  

Det er billardklubberne i Karlskov, Filskov, Sdr. Omme, Grindsted og Givskud, der dyster mod hinanden hen over vinterhalvåret, og holdene mødes traditionelt til årets sidste afsluttende finalestævne i de lækre billardlokaler på Vejlevej i Aktivitetscentret i Givskud. 

Her står den naturligvis på masser af billard, men spillerne hygger sig også med hinanden på kryds og tværs med en kop kaffe eller en lille kold øl. Det sociale er med andre ord i højsædet, men man sætter bestemt også en ære i at blive det hold, der løber med den samlede sejr i turneringen.  

Og dette hold blev i år Sdr. Omme Billardklub, der dermed forsvarede titlen fra 2023. Så det bliver altså gutterne fra byen med De Glade Jyders Fest, der i 2024/25 bliver jaget vildt, når spillerne igen tørner ud i vinterturneringen i den nye sæson.  

Dagens vinder af afslutningsstævnet blev Erling Hansen skarpt forfulgt af Arne Nielsen, og det var Henning Støckel og Preben Lynge (øverste foto), der repræsenterede Sdr. Omme ved præmieoverrækkelsen.   

 

 Dagens vinder af afslutningsstævnet blev Erling Hansen skarpt forfulgt af Arne Nielsen. Privayfoto