Tæt på i Aarhus 1900 men Give indkasserede 6. nederlag i træk 

Torsdag aften skulle Gives JS-kamptropper i ilden på Fort Langenæs i Aarhus, hvor midterholdet Aarhus 1900 tog imod. Holdene havde kun den berømte ære at spille for, idet Give er rykket ned og 1900’erne intet har at spille for i forhold til op- og nedrykning. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

Aarhus 1900 – Give Fremad JS 1: 2-1 (2-0) 

Mål:  
1-0 16. min. Victor Belli 
2-0 42. min. Frederik Tramm 
2-1 83. min. Jakob Kristensen 

FODBOLD: I kampen i Aarhus 1900, afviklet på en smal, kort humpet bane, er Give nede 0-2 ved pausen, efter at man har misset to vigtige returløb, hvor det nok fremgår, at kampen ikke har den store betydning i forhold til at æde de sidste sure meter. 

Men efter en skideballe i pausen vender det for Give i 2. halvleg, der de sidste 15 minutter sadler om til 3:5:2 med Jakob Kristensen og Martin Nørskov på top. Med Nørtofts tilstedeværelse i det offensive rum får man tilført noget fysisk styrke og ikke mindst en trussel i det aarhusianske luftrum 

Man of the match: Martin Nørskov 

-Det giver os 3 kæmpechancer, vi så desværre ikke scorer på, Det gør til gengæld Jakob Kristensen på et flot langskud lidt udenfor feltet, så igen er vi vildt tæt på at få points. Kampen er sådan set endnu et godt billede på vores sæson. Vi er så tæt på, men vi forsømmer at slå kapital af vores store muligheder i kampens slutfase, og så ender det desværre igen med et unødvendigt nederlag, konstaterer Givetræneren. 

Man of The Match bliver holdets nye spiller Martin Nørskov efterfulgt af Jakob Kristensen og Anders Hauge. 

Pokalkamp på tirsdag i Østbirk 

Inden Give slutter JS 1.-sæsonen af lørdag den 23. juni klokken 14.30 hjemme på Waldstadion mod rækkens bundprop Odder, skal Give lige et pokalsmut til Østbirk, hvor man skal op mod det lokale serie 3-hold der blandt andet kylede Rask Mølles serie 1-hold brutalt ud af pokalen med 6-1 i en kamp, hvor Østbirks lynfarlige angriber Matias Skovgaard nettede 3 gange. 

-Vi vil vildt gerne videre i pokalen, så vi eventuelt kan trække en modstander fra divisionerne i næste runde. For eksempel Esbjerg eller Horsens. Det ville da være fedt at få sådan en kamp på hjemmebanen, lyder det forventningsfuldt fra Kasper Bach-Jensen. 
Kampen spilles klokken 19.00 på Trailergården-Gantrup Arena Kunstgræs.