Team Give Elementer inviterer til rytterpræstation på Elementfabrikken

Med forårets komme er det tid til at finde de lynhurtige racercykler frem i Give Cykel Klub, hvor eliteholdet Team Give Elementer for længst er gået i gang med sæsonforberedelserne til sæson 2024. Søndag den 24. marts kan alle se og høre, hvordan klubben ser på den nye sæson og hvordan det nye hold ser ud.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk   

CYKELSPORT: Efter en formidabel sæson 2023, hvor cykelholdet Team Give Elementer i den grad leverede varen med flere flotte præstationer både som hold og individuelt. Det blev til en lang række podiepladser, og man kan roligt sige, at Team Give Elementer for alvor fik banket sit navn fast i bevidstheden hos den danske cykelelite.  

Det er disse fremragende præstationer, der nu skal følges op på, og udvikles på, i sæson 2024, hvor der sandsynligvis skal tages yderligere et skridt opad på rangstigen.   

Det er i hvert fald denne ydmyge sportsreporters fornemmelse, men dette og meget mere bliver vi meget klogere på søndag den 24. marts, hvor Team Give Elementer inviterer til team- og rytterpræsentation på Give Elementfabrik.   

Hvad er sæsonens målsætninger?

Det sker i tidsrummet klokken 14.00-17.00 med følgende program:  

1.Rytterpræsentationer  

2.Præsentation af de nye teamcykler (det er kram fra øverste hylde)  

3.Sportsdirektørens bud på sæson 2024  

4.Teamets øvrige planer  

Efter de mange guldkorn og synet af de prægtige topatleter i stramme korte bukser er klubben værter for lid godt til ganen, hvor man også kan dyrke lidt networking på kryds og tværs  

Man kan tilmelde sig denne altid fine og informative seance på Facebook Team Give Elementer eller på mail: joheppe@youmail.dk - dette skal skal senest den 19. marts.