Team Jumbo Visma go home: Fremad stiller med vildt cykel line-up på lørdag i Brugsen

Vinduespartierne i forhallen i Brugsen kommer uden tvivl til at dugge voldsomt til indefra lørdag formiddag, når topmotiverede cykelatleter med både gode ben og lækkert hår sætter sig op på sadlen for at spurte penge hjem til det nye idrætscenter. Og Give Fremad stiller op i allerstærkeste opstilling. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

KOM SÅ GIVE: På lørdag d. 27. januar, når der skal cykles penge ind til Gives nye fantastiske idrætscenter, stiller byens store og stærke foreningsliv med en lang række knivskarpe cykelryttere, der alle som en er særligt udvalgt af den forening, de måtte repræsentere.  

Der er løbet en fax ind fra Give Fremad, den lokale fodboldklub, hvor spinningsmanager Lars Hougaard kan afsløre, at man herfra stiller med det absolut tungeste (også kilomæssigt) skyts. 

- Det er naturligvis de udvalgte atleter fra fodboldklubben Give Fremad, der stiller op for at træde de tungeste watt, lyder den lovende indledning fra Hougaard, der tilføjer:  
- Fodboldklubben stiller med 3 skræmmende hold, startende kl. 09.00 med Flemming Duus, Lars Pedersen og Brian Sølund, apropos “tung skyts”. 

Fra tungt skyts til yndefuld sprint 

Et på alle måder skræmmende mandskab, der iført korte bukser og stramme t-shirts nok burde kunne lokke en del folk til, ikke mindst af det modsatte køn.  

Efter at Gives svar på Rolf Sørensen, Jesper Skibby og Ole Ritter har været i krig, skifter vi lidt genre til det mere yndefulde og lette antrit, når Tina Uth, Dennis Kehlet og jyllandsserietræner Kasper Bach-Jensen afløser overtager cyklerne. Her ligger der en potentiel rekord i antal kørte kilometer og lurer, helt klart.  

Ikke mindst den store Brøndbyfan, Dennis, er vant til, at det altid er op ad bakke, så han kommer helt sikkert til at levere en masse tunge watt.  

Det bedste kommer til sidst 

Men i et fortroligt interview med Lars Hougaard afslører han over for pressen, at det bedste venter på publikum i sidste heat med Fremad i pedalerne.  

- Den sidste runde køres af den rutinerede A-kæde, bestående af formand Anders Kristensen, Børge Vestergaard og Lars Hougaard. Vi er alle rigtig gode på de lange flade strækninger i stærk medvind, og med udsigten til en kold øl og en tur på sofaen til Premier Leaguebold bagefter, så er motivationen helt i top. Det her handler jo ikke kun om ungdommelig råstyrke og kondition, næh, rutine, ro og overblik – og evnen til at slå til, når det gælder, er vigtige elementer i den slags løb her, konstaterer den rutinerede spinningsrytter.  

Han opfordrer folk til at komme ned i Brugsen på lørdag formiddag for at få en stor oplevelse og støtte op om det gode formål og heppe på de topmotiverede cykelatleter.