Vestjysk Bank Cup klar til at tørne ud for fulde omdrejninger

FC GOG fodbold er igen klar i det nye år med ungdomsfodboldstævnet Vestjysk Bank Cup, der løber af stablen i uge 5 i weekenden den 2.-4. februar. Igen i år er der som noget helt unikt åbnet op for en kvinderække. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  
FODBOLD: Det traditionsrige indendørsfodboldstævne for ungdomshold – og nu også kvinder – Vestjysk Bank Cup i regi af FC GOG Fodbold læger også fra land i 2024.  

Det oplyser den rutinerede fodboldstævnearrangør Niels Peter Nielsen, der har siddet i planlægningskommandocentret i mange år. Og så har han også en god nyhed, der giver arrangørerne en dejlig ro i maven. 

-Vestjysk Bank har nu lavet en 2-årig aftale med os, og det er bare supergodt. Dermed ved vi, at vi kan køre både i 2024 og i 2025. Dermed er vi sikret et fint grundbeløb, og dette sammenholdt med den altid flotte opbakning fra en række lokale sponsorer, giver bare ro i maven, inden vi kaster os ud i planlægning og arrangement, konstaterer Niels Peter Nielsen. 

Den faste stævnearrangør og tovholder ved Vestjysk Bank Cup, Niels Peter Nielsen, håber at man kan samle 170 til FC GOG Fodbolds indendørsstævne i uge 5 i 2024. Foto: FC GOG Fodbold

Går efter cirka 170 hold 

I februar 2023 var der 170 hold tilmeldt, og det er et stævne i den størrelsesorden, man går efter igen i 2024.  

-Kan vi nå op på 170 deltagere igen, så er det rigtig fint. Vi kører med hold fra U6 drenge/piger og op til U 16 drenge. Og så har vi jo også en kvinderække, idet vores egen klub sammen med Jelling har et damehold, der gerne vil til stævne. Så dem laver vi også en række til og håber på opbakning her også, fortæller Niels Peter Nielsen.  

Som altid spilles kampene i hallerne i Gadbjerg, Givskud og Jelling. Niels Peter kan fortælle, at der modsat så mange andre stævner ikke spilles i A, B og C-rækker.  

-Vi har en god struktur, som tilgodeser mange, og vi er kendte for at tingene bliver afviklet i en hyggelig og god stemning. Dertil sørger vi for, at alle får noget med hjem – uanset om man vinder eller taber alle kampene. Det synes vi er god stil, understreder den rutinerede fodboldleder.