Zjoos og Klunz by Ilsøe - modeshowet kan nu også ses live

Fredag aften tikkede en besked ind på Messenger fra Suzette, indehaver af Klunz by Ilsøe: Vi sender live til vores modeshow, og det er første gang novbensinde. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BUTIKSLIV: Zjoos og Klunz by Ilsøe afholder modeshow mandag den 25. September i Ikærhallen, som vi tidligere har skrevet om HER i Vores LokalAvis. 

Det er et “fysisk” modeshow med masser af glade kvinder på stolerækkerne, men nu breaker arrangørerne så en nyhed her på falderebet. Og den nyhed spreder vi som et lokalorienteret og nærværende nyhedsmedie med stor fokus på det gode lokale butiksliv hjertens gerne ud til folket.  

 - Vi kører live for dem, der ikke nåede at købe en billet? På selve liven kan kunderne købe de det, de ser ved at kontakte os på privat besked. Det er første gang vi prøver det, og vi håber på stor succes. Man skal bare læne sig godt tilbage i soafen og føleg med fra klokken cirka Kl. 19.00, lyder opfordringen fra Suzette Ilsøe. 

Hun kan ydermere oplyse, at der vil blive blive vist 42 sæt tøj i alle størrelser lige fra str. 36-56. Og selvfølgelig også sko/støvler fra Zjoos. Er der interesse for sko/støvler skriv en privat besked til Zjoos.  

Man kan følge med live på Klunz by Ilsøes Facebookside HER