Så er der modeshow: Zjoos og Klunz By Ilsøe tager stafetten op fra foråret

 I april måned leverede Zjoos og Klunz By Ilsøe et flot modeshow i Ikærhallen med 135 topmotiverede kvindelige gæster på stolerækkerne i Ikærhallen. Nu gentager Lis og Suzette, de to butiksindehavere, kunststykket fra foråret, og inviterer til modeshow den 25. september

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

DET GODE BUTIKSLIV: Når Lis Lundstrøm fra Zjoos og Suzette Ilsøe fra Klunz By Ilsøe den 25. september inviterer til modeshow i Ikærhallen, handler det naturligvis om at vise sko- og tøjbutikkens varer frem for publikum.  

Men det handler også om at sætte handelsbyen Give positivt på landkortet og om at lave nogle anderledes og spændende aktiviteter for kunderne. Og modeshowet er traditionelt en populær aktivitet hos det kvindelige kundesegment.  

Showet er igen i år lagt til at udspille sig i Ikærhallen. Her er der god plads til både de 6 lokale modeller på catwalken, og der er ligeledes god plads til publikum, der har et fint udsyn til modellerne. 

Drømmer om 200 deltagere 

Det er Mette Vestergaard fra GISKs cafeteria, der leverer maden, det er Lone fra Salon Petit, der sørger for, at modellernes hår sidder lige efter modebogen, og på den måde holder man tingene indenfor lokal rækkevidde, hvilket også er vigtigt for Lis og Suzette. 

- Vi har et fromt ønske om at nå op på 200 deltagere. Det ville bare være lækkert. Sidste år nåede vi ikke helt derop, men det er nødvendigt, at vi når en vis volumen i forhold til, at det kan svare sig at afholde modeshowet rent økonomisk, forklarer Lis.  

Man har naturligvis en intern smertegrænse mht. antallet af gæster, for at det kan betale sig at stable det hele på benene. Det koster 200 kroner pr. deltager at få en billet til showet, og billetterne kan købe hos henholdsvis Zjoos og Klunz By Ilsøe. Begge butikker ligger i Østergade i Give. 

Med i prisen ud over selve modeshowet er der lidt at spise og drikke, kaffe og kage, samt gavekort til begge butikker, hvor man kan spare en del procenter ved køb af nye efterårsgaver. Derudover er der lodtrækning på indgangsbilleten, hvor der er mange fine gevinster på højkant for de to butikker.  

Se de nye trends indenfor tøj og sko 

Showet starter klokken 19.00, men dørene åbnes klokken 18.00, og Lis kan oplyse, at selve spisningen foregår i Ikærhallens cafeteria.  
Klunz by Ilsøe vil stille med et bredt udvalg af bukser med vidde, noget der trender lige nu. Derudover vil der være masser af veste og funktionsjakker fra Betty Barclay.  

Zjoos har en del loafers, der har fået en renæssance, med på catwalken denne aften, og så vil man igen kunne se en masse smarte sneakers, fede støvler i flotte farver og så har Lis også lige fået en masse nye tasker hjem, som hun naturligvis gerne vil præsentere denne aften.  

- Jeg er da godt klar over, at det altid er kvinder, der kommer til de her modeshows, men husk nu lige på, at vi skam også har masser af fodtøj til både børn og mænd her i butikken, lyder det fra Lis med et stort smil. 

Skulle gerne sende flere kunder ind i butikkerne 

Det er naturligvis håbet, at sådan et modeshow kan være med til at generere et endnu større kundeflow i de to butikker - også ud fra devisen om, at det er kanonvigtigt, at man virkelig støtter de lokale butikker.  

- Ved sådan et modeshow kan vi vise vores brede udvalg af varer, og samtidig også vise, hav vi kan her i byen. Der er lagt til en megahyggelig aften for veninder, søstre osv., og det er en tradition, som vi meget gerne vil fastholde. Det er for os en rigtig god måde at være sammen med kunderne på, her får man den gode uformelle snak, og man kan sammennyde den gode mad fra Mette – og se en masse flot tøj og sok/støvler osv. Alle forudsætninger for en god aften er til stede, så vi håber, at mange byder ind, lyder opfordringen fra Lis.