Kom tæt på to lokale globetrottere: Cykelpigerne holder foredrag hos Rotary Give

- Vi har jo ændret os ret meget, siden vi tog afsted for knap et år siden. Nu er vi tilbage i de roller, vi havde i vores familier, inden vi tog afsted. Men vi har forandret os. Vi har fået åbnet øjnene for det virkelige liv, for vi har oplevet nogle virkelig intense ting, citat Julie og Ida. 

FOREDRAG: På 324 dage har Julie Hölck Østergaard og Ida Engstad Poulsen fra Give tilbagelagt 15.542 kilometer på cykel i Sydamerika, Europa og Sydøstasien.  
Venner og familie var lidt rystede og skræmte, da de dengang to 20-årige piger drog hjemmefra på deres første store oplevelses-dannelsesrejse i ”ukendt og farligt territorie”, hvor de også samlede ind til Kræftens Bekæmpelse.  

”Cykelpigerne” blev de kendte som, og nu kan du høre deres fantastiske historie, når de holder foredrag om deres livs rejse den 26. september i Ikærhallens kantine.  

Det er Rotary Give, der inviterer helt gratis til foredrag for alle.  

Dannelsesrejse med velgørende bagkant 

Det store eventyr på jernhesten var som udgangspunkt en klassisk dannelses- og oplevelsesrejse helt i tråd med de rejser unge foretager sig, inden de starter på en uddannelse eller et job.  

Men Ida og Julie havde tilført eventyret en ekstra dimension, idet de havde valg at bruge turen til at samle penge ind til "Kræft er ikke for børn", der sorterer under Kræftens Bekæmpelse. 

Her var det målet at samle 10.000 kroner ind, og Rotary i Give havde lagt fint ud med at donere 50 øre pr. kilometer, de to barndomsveninder tilbagelagde. 

Alt dette og meget mere kan du høre om, når de to kvikke og seje piger fortæller og viser fotos/videoklip fra deres tur rundt på flere forskellige kontinenter – og det er en oplevelse du ikke skal snyde dig selv for. 

Du kan læse en artikel om “Cykelpigerne” lige HER