Lasse, Give Handel og Erhverv og Claus klar med hyldest af de fire seje redningsfolk fra Give

Nu skal de fire unge helte fra Give hyldes, og det sker mellem jul og nytår, hvor de fuldt fortjent begaves af to lokale erhvervsdrivende og den lokale handelsstandsforening.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

Artiklen her i Vores LokalAvis om de fire brave gutter på 11 og 12 år, Oscar, Mikkel, Olek og Oskar, der højst sandsynligt reddede 96-årige Sigrid Hansen fra at omkomme, er gået lige i hjertekulen på tusindvis af læsere.  

Det skyller ind med likes og delinger af artiklen samt massevis af godhjertede hilsener til drengene og deres forældre.  

Rigtig mange så dem gerne blive hyldet for deres flotte indsats, og den tanke har Lasse Lindberg fra Diagonalkroen og uddeler Claus Villumsen også fået sammen med formanden for Give Handel og Erhverv, Hanne Lund - og det omsætter de til handling. De er nemlig blevet enige om, at de vil begave de fire drenge med gavekort til Give Handel og Erhverv samt en stor fin gavekurv med lækkerier fra Brugsen.    

Overleveringen kommer til at ske en dag mellem jul og nytår, hvor de fire drenge og deres forældre mødes med Lasse og Claus samt formanden for Give Handel og Erhverv, Hanne Lund, og reporteren fra Vores LokalAvis, for at foretage denne fine og godt tænkte hyldest af de fire guttermænd.  

Vi vil naturligvis lave en artikel om denne fine event med fotos og udtalelser fra både drengene, deres forældre og de gavmilde givere.  

Artiklen om de fire brave redningsmænd kan du læse her 

De fire drenge her foreviget sammen med Sigrid Hansen nogle dage efter at de havde reddet hendes liv. Foto: Jim Hoff