Nyt fra campingpladsen: Bestyrelsen er på plads og cafeteriets forpagterpar næsten på plads

Onsdag aften blev der afholdt stiftende generalforsamling i De Grønne Fingre – Give Camping, hvor der blev valgt en 5-mands bestyrelse. Samtidig blev det sandsynligvis nye foragterpar af cafeteriet, Choly og Jesper præsenteret til stående klapsalver.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

CAMPINGPLADSEN: Så er det på plads! Byens nyeste forening ”De Grønne Fingre – Give Camping” er en realitet, efter at der onsdag aften blev valgt 5 personer ind i bestyrelsen. Det skete på den stiftende generalforsamling, hvor vedtægterne blev vedtaget, og hvor aftenen startede med en rigtig positiv melding fra Lars Utoft fra udviklingsrådet og Gerda Jørgensen (V), folkevalgt byrådsmedlem  fra Giveområdet.

De kunne nemlig sammen med campingpladsens lejrchef, Brian Christiansen, præsentere det par, der efter meget stor sandsynlighed overtager cafeteriet. Det drejer sig om Choly Sun og Jesper Kjær Christiansen, og synes du efternavnet minder om den nye lejrchefs, så er det godt set. Jesper er nemlig Brians søn – og dermed er der på forhånd dømt tætte og gode relationer mellem campingpladsen og cafeteriet.

Meget, meget tæt på at lande et forpagterpar til cafeteriet

Fredag i sidste uge kom man ved et møde mellem Vejle Kommune og Choly og Jesper så tæt på hinanden, at der blev udfærdiget en kontrakt, og lige nu handler det om små detaljer, inden alle kan sætte den endelige underskrift på papirerne.

-Vi kan se store muligheder for os her i Give i forhold til at overtage cafeteriedriften. Vi har en masse nye ideer og kommer med en masse gåpåmod, og da Choly er fra Filippinerne, kommer hun med en masse erfaring i og viden om at lave god asiatisk mad. Det vil blive en del af konceptet, ligesom vi naturligvis også vil lave både klassisk europæisk og dansk mad, lød det indledningsvist fra Choly og Jesper.

De kommer med erfaring fra udlandet, 2 år i Shanghai og Choly også været i Dubai, mens Jesper har arbejdet to år som hotelchef på en restaurant/hotel i Frankrig.

En rigtig familierestaurant med spændende mad

-Vi lægger meget vægt på fællesskab, her skal alle føle sig velkomne, og vi vil gerne slå os op på at være et rigtigt familiested, en god og hyggelig familierestaurant, hvor vi også giver plads til og har fokus på børnene. Vi arbejder også med at stable diverse events på benene, for eksempel musikarrangementer. Choly er faktisk tidligere professionel sanger, så her ligger der bestemt nogle muligheder, fortalte Jesper.

Han understreger, at det formelle ikke er 100 procent på plads, da der lige er nogle små detaljer i kontrakten, der ska tilpasses.

-Jeg forventer da, at det hele falder på plads her de næste dage, og når alt er skrevet under, vil vi arbejde hen på at åbne samtidig med campingpladsen den 8. maj.

Jesper og Cholys indlæg blev mødt med bragende klapsalver fra de fremmødt, for netop bemandingen af cafeteriet har været et kardinalpunkt, siden det blev offentliggjort, at Brian Christiansen og Dansk Camping Management overtager campingpladsen i Give.

Jesper Kjær Christiansen og Choly Sun blev præsenteret ved den stiftende generalforsamling, som et meget, meget sandsynligt bud på cafeteriets nye forpagterpar. Foto: Jim Hoff

16 aktive medlemmer på arbejdslisten

Næste punkt på dagsordenen var indsamling af underskrifter af aktive medlemmer og støttemedlemmer. De aktive medlemmer, er de folk, der skal holde udenomsarealerne ved campingpladsen, og støttemedlemmerne er passive medlemmer, der indbetaler 100 kroner årligt i kontingent, mens de aktive slipper med 50 kroner. Man kan som erhverv/butik også tegne et kontingent, som lyder på 300 kroner.

Der står pt. 16 aktive medlemmer på listen hos De Grønne Fingre, men man har kendskab til flere, der gerne vil gå med ind og giv e et nap med i ny og næ.

Herefter gennemgik Lars Utoft vedtægterne, der blev vedtaget uden mislyde, og derefter kunne man skride til valg af bestyrelse til De Grønne Fingre -Give Camping.

Bestyrelsen på plads

Her blev følgende fem personer valgt: Børge Christensen, Kurt Vemmelund, Kirsten Pedersen, Flemming Cornelsen og Ivan Nørgaard. Suppleant blev Karen Søsted, og revisorer blev Lars Utoft og Gerda Jørgensen, mens Carl Åge Raundahl tog tjansen som revisorsuppleant. Bestyrelsen satte sig bagefter sammen for at aftale nærmere om konstituering osv.

Bestyrelsen vil sammen med Lars Utoft, Gerd Jørgensen og Brian Christiansen nu forsøge at få nogle møder i stand med de andre bruger af faciliteterne på og omkring Give Stadion, det er eksempelvis Give Fremad, og kroket- og petanqueklubben. Det handler om at vise samarbejdsvilje og om at få afstemt forventningerne til hinanden – og den vej rundt på en god start og et godt samarbejde i det daglige.

Her har vi så bestyrelsen for de Grønne Fingre -Give Camping. Vra venstre er det Kurt Vemmelund, Kirsten Pedersen, Børge Christensen, Ivan Nørgaard og Flemming Cornelsen.Foto: Jim Hoff

Gratis arbejdstøj fra 3 lokale sponsorer

Der var da også lige endnu en god nyhed til denne aften, idet Vores LokalAvis’ udsendte kunne berette, at avisen sammen med danbolig og Revisionsfirmaet Erling Lund er gået sammen om at sponsorere arbejdstøj til i første omgang 25 ”Grønne Fingre” – et sæt med bukser, t-shirt og en vest, som folkene kan afhente hos Din Tøjmand i Give.

Vi skal hilse at sige fra den nye bestyrelse, at der helt sikkert stadig er plads til flere hænder i arbejdsstyrken. Nu sætter bestyrelsen sig sammen og udarbejder en række praktiske planer mht. arbejdsplaner osv., og i de næste dage og uger vil man så gå i gang med at shine campingpladsen op og plante nye planter.

Så handler det om byens uforbeholdne opbakning

Rigtig mange ting er dermed faldet på plads, så den campingplads alle i byen har drømt om skal fortsætte. Derfor er det umådeligt vigtigt, at byens folk, butikker og erhverv fastholder deres opbakning til campladsen, cafeteriet og svømmebadet, så man i den grad kører på det drivmiddel, der hedder ’lokal sammenhængskraft’.

Du kan her læse en artikel om hvordan Brian Christiansen vil drive campingpladsen og hvilke opgaver De Grønne Fingre skal tilgå.